Pariuri sportive

BigWin de poveste! A câștigat peste 180.000 de lei la pariuri cu o investiție minimă

Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige peste 180.000 de lei cu un bilet care a conținut 14 evenimente din fotbal.
12.03.2024 | 16:28
Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige peste 180.000 de lei cu un bilet care a conținut 14 evenimente din fotbal. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 35.000 de lei cu 15 partide de fotbal ieșite fără mari bătăi de cap.

Cum să câștigi la pariuri o sumă impresionantă

Luna martie continuă să aducă nenumărate câștiguri la pariuri. Ultimul norocos a pus mâna pe mai bine de 180.000 de lei, pentru că a știut să profite la maxim și de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să pună pe bilet 14 meciuri de fotbal din campionatele europene, toate jucate duminică, 10 martie. A jonglat între pauză sau final, șansă dublă și total goluri, care împreună i-au adus un câștig fantastic.

A ales să joace un bilet fabulos cu cote impresionante. Cea mai mică a fost de 1,50, în timp ce cea mai mare a ajuns la 2,30. În final a beneficiat de o cotă totală de 5.086,86 pe care a pus 25 de lei.

ADVERTISEMENT

Suma investită în acest bilet ne arată faptul că jucătorul a știut exact ce face și totul a fost bine calculat. Așa a ajuns omul nostru să încaseze suma 184.398,89 de lei, din care 57.227,24 de lei au venit ca urmare a bonusurilor fantastice oferite de Superbet.

S-a tremurat serios pentru un câștig frumos

Așa cum era și normal, un bilet cu cote atât de mari nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la câteva întâlniri.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace varianta ”x2 și peste 1,5 goluri” la întâlnirea Fiorentina – AS Roma din Serie A, la o cotă de 2,05. Romanii merg excelent de la sosirea lui Daniele De Rossi pe banca tehnică, dar au tremurat serios pentru o remiză la Florența. Golul de 2-2 reușit de Llorente a venit la ultima fază, în minutul 90+5.

Emoții au existat și la meciul Arouca – Sporting Lisabona din Portugalia, în care a mers pe ”2 solist și gol în ambele reprize”, la o cotă de 2,05. Oaspeții au condus lejer la pauză cu 1-0 și nu au mai forțat. Biletul a fost aproape să ajungă la coșul de gunoi, dar două goluri târzii marcate de Sporting, 90+1 și 90+6, l-au ținut ”verde”.

ADVERTISEMENT

Au mai fost mici bătăi de cap și la Bayer Leverkusen – VfL Wolfsburg, dar până la urmă totul a fost în regulă și a astfel omul nostru s-a înscris pe lista celor care au dat marea lovitură. Acum a fost el, dar data viitoare poate fi rândul tău, mai ales dacă știi să beneficiezi de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT