Pariuri sportive

Lovitură de maestru la pariuri! A câștigat peste 35.000 de lei cu 15 evenimente

Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige peste 35.000 de lei cu un bilet care a conținut 15 meciuri de fotbal.
07.03.2024 | 13:36

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 30.000 de lei cu o investiție foarte mică, dar cu meciuri foarte multe.

Cum să câștigi la pariuri o sumă importantă

Anul 2024 continuă să aducă nenumărate câștiguri la pariuri. Ultimul norocos a pus mâna pe mai bine de 35.000 de lei cu un bilet pe care a mizat 25 lei. Însă, a știut să profite din plin de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să pună pe bilet 15 întâlniri de fotbal, din campionatele Europei și din Champions League, care s-au desfășurat la începutul săptămânii. S-a bazat pe soliști și goluri, care împreună i-au adus un câștiga fantastic.

A ales să joace un bilet în care a mizat pe cote medii, cuprinse între 1,25 și 2,75, dar pe care le-a calculat cu mare atenție. În final a beneficiat de o cotă totală de 1.025,20 pe care a pus 25 de lei.

ADVERTISEMENT

Suma investită în acest bilet ne arată faptul că jucătorul a știut exact ce joacă și toți pașii au fost făcuți cu mare atenție. Așa a ajuns omul nostru să încaseze suma 37.030,29 de lei, dintre care 12.343,43 de lei au venit din bonusul oferit de Superbet.

Bilet ieșit destul de lejer

Așa cum era și normal, un bilet cu cote atât de mari nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Însă, inspiratul nostru parior nu a avut nevoie de prea mult, deoarece și-a făcut calculele foarte bine.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari bătăi de cap i-a dat meciul Juve Stabia – Casertana din Serie C din Italia, acolo unde a ales să joace varianta ”1 solist” la o cotă de 1,75. Gazdele s-au impus greu cu 1-0, cu un gol venit din penalty în minutul 81.

Emoții au existat și la partida Universitatea Craiova – Rapid din SuperLiga, unde a mizat pe ”șansă dublă: x2”, la o cotă de 1,70. Giuleștenii au fost conduși cu 1-0, au revenit în startul părții secunde, dar oltenii au mai avut câteva ocazii importante spre final.

ADVERTISEMENT

În rest, totul a decurs conform planului și astfel omul nostru s-a înscris pe lista celor care au dat marea lovitură. Acum a fost el, dar data viitoare poate fi rândul tău, mai ales dacă știi să beneficiezi de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT