Pariuri sportive

Câștig extraordinar la pariuri! A dat lovitura cu doar 2 lei pe un bilet cu 29 de evenimente

Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a mizat doar 2 lei pe 29 de meciuri de fotbal desfășurate în weekend.
04.03.2024 | 18:51
Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a mizat doar 2 lei pe 29 de meciuri de fotbal desfășurate în weekend. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 100.000 de lei cu un bilet care a conținut doar 5 evenimente.

Lovitură de maestru la pariuri cu doar 2 lei

Martie este luna femeilor, însă un bărbat a reușit să pună mâna pe un câștig senzațional la pariuri. El a devenit mai bogat cu peste 30.000 de lei după o investiție de doar 2 lei. Însă a știut să profite din plin de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace nu mai puțin de 29 partide de fotbal desfășurate în weekend în campionatele din întreaga lume. El a folosit diverse pariuri, dar și-a luat măsuri de precauție și a folosit varianta SuperAvantaj la anumite întâlniri.

A ales să joace un bilet cu meciuri din întregul weekend, ceea ce ne arată că și-a calculat foarte bine pașii. A mers la siguranță și a mizat pe cote mici, între 1,25 și 1,70, dar a avut foarte multe partide pe bilet și de aici câștigul.

ADVERTISEMENT

În final a beneficiat de o cotă totală de 6.332,72 pe care a pus 2 lei. Așa a ajuns omul nostru să încaseze suma 31.663,65 de lei. De remarcat este faptul că 18.998,19 lei din această sumă au venit ca urmare a superbonusului oferit de Superbet.

Emoții mari din Premier League

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la mai multe jocuri din Premier League.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace varianta ”2 solist” la întâlnirea Nottingham – Liverpool, la o cotă de 1,55. Aflați în lupta la titlu, ”cormoranii” au avut mai multe bătăi de cap decât se așteptau într-un joc cu multe incidente. Golul izbăvitor a fost reușit de Darwin Nunez abia în minutul 90+9.

Emoții au existat și la meciul dintre Luton și Aston Villa, în care a jucat ”2 solist”, la o cotă de 1,70. A fost un joc spectaculos cu goluri multe, răsturnări de situație. Villa a condus cu 2-0, dar s-a văzut egalată în partea secundă. Norocul a purtat numele lui Lucas Digne, care a marcat pentru 2-3 în minutul 89.

ADVERTISEMENT

Au mai fost ceva palpitații și la Tottenham – Crystal Palace, dar în cele din urmă totul e bine când se termină cu bine. De data aceasta a câștigat el, dar și tu poți da lovitura mai ales că există și bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT