Pariuri sportive

BigWin de zile mari! Un parior a câștigat peste 100.000 de lei cu doar 5 meciuri

Un parior norocos a dat marea lovitură, reușind să câștige peste 100.000 de lei cu un bilet care a conținut doar 5 evenimente.
01.03.2024 | 16:18
Un parior norocos a dat marea lovitură, reușind să câștige peste 100.000 de lei cu un bilet care a conținut doar 5 evenimente. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 45.000 de lei cu un bilet format din 20 de întâlniri de fotbal și hochei.

Cum să câștigi la pariuri mizând pe remize

Anul 2024 continuă să aducă nenumărate câștiguri la pariuri. Ultimul norocos a pus mâna pe mai bine de 100.000 de lei cu un bilet pe care a jucat doar 5 partide. În plus, există bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace un bilet extrem cu adevărat nebunesc, în care cotele au fost foarte mari, între 3,70 și 5,50, dar doar cine nu riscă, nu câștigă. În final a beneficiat de o cotă totală de 1.323,30 pe care a mizat 80 de lei.

Cele 5 meciuri pe care și-a riscat banii au fost din SuperLiga, Cupa Angliei, Cupa Franței și Cupa Spaniei, Toate jocurile au fost programate marți, 27 februarie, astfel că puțin după miezul nopții omul nostru era în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

Suma investită ne arată faptul că jucătorul a știut exact ce face și totul a fost bine calculat. Așa a ajuns omul nostru să încaseze suma de 105.864,77 de lei. Toate câștigurile pot fi mărite substanțial cu ajutorul bonusului oferit de Superbet.

Emoții mari din SuperLiga

Așa cum era și normal, un bilet cu mize atât de mari nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul de această dată.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari bătăi de cap au venit de la meciul Oțelul Galați – CFR Cluj, din SuperLiga, unde cota era de 3,70. A fost 1-1 la pauză și părea că totul decurge conform planului, pentru că în partea secundă niciuna dintre echipe nu reușea să mai înscrie.

Însă, în minutul 88, grecul Panagiotis Tachtsidis a transformat un penalty pentru feroviari și jucătorul nostru a fost aproape să arunce biletul la coșul de gunoi. Dar, la ultima fază, în minutul 90+6, arbitrul Andrei Chivulete a pus mingea pe var pentru gazde după faultul lui Muhar asupra lui Tănasă și Juri Cisotti a adus o remiză nesperată.

ADVERTISEMENT

Unele mici emoții au existat și la celelalte partide unde s-a ajuns la prelungiri sau lovituri de departajare, dar totul e bine când se termină cu bine, iar pariorul nostru a dat lovitura vieții. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT