Pariuri sportive

Precizie de calculator! Câștig fabulos la pariuri cu un bilet atipic

Un parior a avut o precizie de calculator și a câștigat o sumă fabuloasă cu un bilet atipic compus din meciuri de fotbal și hochei.
26.02.2024 | 20:32
Un parior a dat lovitura și a câștigat aproape 50.000 de lei cu un bilet cu meciuri de hochei și fotbal. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Câștigul fabulos la pariuri vine la doar 6 zile după ce un alt parior extrem de inspirat și-a trecut în cont suma de peste 45.000 de lei cu un bilet de 26 de evenimente. Omul nostru a dat lovitura doar cu meciuri de fotbal.

Precizie de calculator! Câștig fabulos la pariuri cu un bilet atipic

Săptămână a început cum nu se poate mai bine pentru un parior. Norocosul a construit un bilet din 20 de evenimente cu meciuri de fotbal și hochei și a dat lovitura la pariuri. Nu ar fi reușit un asemenea câștig fără bonusurile oferite cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Pariorul inspirat a mizat suma de 49 de lei pe oferta bogată de la Superbet, mizând pe toate opțiunile de pariere puse la dispoziție. Cota totală de pe bilet a fost de 477.89. Astfel a luat naștere câștigul total de 46.833.96 lei.

Omul nostru a profitat de un SuperBonus de 100%. Concret, 23.416.98 de lei din suma totală au venit ca urmare a bonusurilor puse în joc de Superbet. Toate meciurile de pe bilet s-au jucat duminică, 25 februarie.

ADVERTISEMENT

Emoții și noroc chiar la primul meci de pe bilet

Cotele de pe bilet au fost variate de la cea mai mică (1.25) la cea mai mare (1.55). Biletul a debutat cu meciul Cagliari – Napoli. Omul nostru a ales varianta „X2 și peste 1,5 goluri”, care a avut la Superbet o cotă de 1,47.

Napoli, care are un nou antrenor, a deschis scorul în minutul 66 prin Victor Osimhen. Cagliari a dat lovitura și a stabilit scorul final în minutul 90+6 prin Luvumbo (1-1). Norocosul a alternat meciurile de fotbal cu cele de hochei, iar variantele s-au înverzit pe rând.

ADVERTISEMENT

Emoții au mai fost și la Korona Kielce – Legia Varșovia. Omul nostru a ales varianta „X2”. Deși a condus majoritatea partidei, oaspeții s-au văzut egalați pe final. În cele din urmă, Korona Kielce – Legia Varșovia s-a încheiat 3-3, iar biletul a mers mai departe.

Ultimul duel de pe bilet a fost Marseille – Montpellier, scor 4-1 în etapa a 23-a din Ligue 1. Scorul nu l-a interesat pe pariorul norocos, deoarece a jucat cornere: „peste 4,5 cornere Marseille”.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de J. Gasset a avut nu mai puțin de 7 lovituri de la colț și, astfel, omul nostru a celebrat din plin victoria la pariuri. Un merit deosebit pentru BigWin le revine celor de la Superbet pentru bonusurile puse în joc cu generozitate.

ADVERTISEMENT