Sport

Hoții i-au spart casa chiar în timp ce juca în Newcastle – Manchester City. Dar au avut ghinion!

Casa unui star din Premier League a fost vizitată de hoți în timpul meciului Newcastle United - Manchester City. Atacatorii au plecat înainte să vină poliția.
15.01.2024 | 08:00
Hotii iau spart casa chiar in timp ce juca in Newcastle  Manchester City Dar au avut ghinion
Casa unui star din Premier League a fost vizitată de hoți în timpul meciului Newcastle United - Manchester City. Atacatorii au plecat înainte să vină poliția. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Casa de lux a unui star din Premier League a fost vizitată de hoți în timpul meciului Newcastle United – Manchester City, scor 2-3. Joelinton se afla în tribuna formației de pe St. James’ Park în timpul partidei, fiind accidentat. Polițiștii nu au găsit nicio urmă lăsată de atacatori.

Casa unui star din Premier League, vizitată de hoți în timpul meciului Newcastle United – Manchester City

În timp ce se afla la meciul lui Newcastle United cu Manchester City, starul din Premier League a primit o alertă pe telefon. Se pare că trei hoți i-au vizitat casa de lux lui Joelinton. Dar se pare că aceștia nu au avut timp să pună mâna pe nimic. Până la sosirea poliției, atacatorii au plecat din casa mijlocașului brazilian. Ofițerii susțin că nu au găsit nicio urmă de furt, semn că aceștia nu au avut timp să acționeze.

ADVERTISEMENT

“Ieri, cu puțin înainte de ora 19:30, poliția a primit un apel de la un proprietar îngrijorat care a raportat că trei bărbați se aflau în casa lor din Darras Hall. Din fericire, proprietarul nu se afla acasă. Dar a primit o alertă de securitate pe telefon și a raportat imediat poliția.

La fața locului a fost prezentă poliția, însă cei trei presupuși hoți care ar fi implicați au fugit de la fața locului. Solicitările rămân în curs de desfășurare. Oricine are informații este rugat să ne contacteze”, a spus un agent de poliție, potrivit englezilor de la The Sun.

ADVERTISEMENT

Jack Grealish, victima unui jaf la vila sa din Cheshire

În urmă cu o lună de zile, internaționalul englez Jack Grealish a fost victima unui jaf în timp ce se afla pe teren în victoria obținută de Manchester City, scor 3-1, pe terenul echipei Everton. Hoții au intrat în luxoasa sa vilă și au lăsat o pagubă de peste un milion de euro.

Conform publicației The Sun, în timpul jafului în conac se aflau aproximativ 10 persoane. Cu toții rude ale fotbalistului, care se adunaseră în living-ul de la parter pentru a urmări meciul din Premier League. Printre aceștia se aflau logodnica lui Grealish, Sasha Attwood, părinții acestuia, bunicul, două surori și fratele lui.

ADVERTISEMENT

De altfel, familia este cea care a apăsat butonul de panică în momentul în care a auzit zgomote la etaj. Poliția, care s-a temut de o luare de ostatici. A sosit de urgență la vila lui Grealish folosind și un elicopter, însă hoții reușiseră deja să fugă.

În ciuda securității extinse de la vila starului lui Manchester City, hoții au furat bijuterii și ceasuri în valoare de un milion de lire sterline, adică 1,15 milioane de euro. Poliția nu a făcut nicio arestare în acest caz și a lansat un apel pentru informații: ”Oricine are informații despre acest incident este rugat să contacteze poliția din Cheshire”.

ADVERTISEMENT

Grealish, uluit de jaful comis la vila sa

Jack Grealish a afirmat că este devastat de jaful produs la vila sa, mai ales că la momentul producerii faptelor în casă se aflau membri ai familiei sale: “Nici nu pot să încep să explic cât de devastat sunt de spargerea care a avut loc la mine acasă acum câteva zile. Familia mea înseamnă totul pentru mine și nimic nu este mai important decât să-i știu în siguranță.

Aceasta a fost o experiență traumatizantă pentru noi toți. Sunt atât de recunoscător că nimeni nu a fost rănit. Am avut atât de multe experiențe și realizări uimitoare în ultimele 12 luni, dar sincer să fiu, cel mai bun an din viața mea în fotbal nu mi se pare ceva pe care să-l sărbătoresc.

Oamenii care comit aceste crime teribile nu au idee despre daunele pe care le provoacă vieții oamenilor. Sper că vor fi găsiți și aduși în fața justiției, astfel încât nicio altă familie să nu treacă prin ceea ce am trecut noi”, a scris Grealish, pe contul de Instagram.