Sport

Universitatea Craiova vinde bilete la pachet pentru meciurile cu Vllaznia și Rapid. Care sunt prețurile

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru meciurile de săptămâna viitoare, cu Vllaznia, în Conference League, și Rapid, în SuperLiga, iar fanii pot opta și pentru un pachet pentru ambele jocuri.
23.07.2022 | 14:11
Universitatea Craiova vinde bilete la pachet pentru meciurile cu Vllaznia si Rapid Care sunt preturile
Fanii olteni beneficiază de pachete speciale care le pot asigura accesul la partidele de săptămâna viitoare, cu Vllaznia și FC Rapid. Foto: facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă în runda a doua a întrecerii interne, cu Universitatea Cluj, în deplasare, duminică, de la ora 18:30. Fanii olteni sunt însă deja și cu ochii pe săptămâna viitoare.

Atunci când favoriții lor urmează să dispute două jocuri tari, acasă. Cu Vllaznia, în turul doi al UEFA Europa Conference League, și cu FC Rapid, în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Închide televizorul! ”Vulcanul” alb-albastru te așteaptă” este îndemnul oficialiilor Universitatea Craiova către fani

Universitatea Craiova își dorește să ajungă în grupele UEFA Conference League. Iar fanii, au demonstrat-o și la partida tur, cu Vllaznia, disputată în deplasare, sunt alături de favoriții lor în acest demers.

”Am văzut că am avut o galerie destul de numeroasă aici. Ne bucurăm și le mulțumim pe această cale. Îi așteptăm la toate meciurile și le promit că nu îi vom dezamăgi”, spunea, după meciul tur, încheiat 1-1, Mihai Căpățână.

ADVERTISEMENT

Evident, jucătorii olteni, dar și conducerea clubului, speră ca la ora meciului retur tribunele să fie cât mai pline. Iar fanii să-i ajute să meargă mai departe în Europa.

Este și motivul pentru care au fost puse deja în vânzare biletele pentru confruntarea de joi. Și, mai mult, pentru a crește șansele de a avea cât mai mulți fani în tribune, s-a apelat și la o ofertă specială.

ADVERTISEMENT

Astfel, simultan cu tichetele pentru meciul Universitatea Craiova – Vllaznia KF, au fost puse în vânzare și cele pentru confruntarea cu Rapid, din campionat, programată la finele săptămânii.

Grila de prețuri este aceeași pentru ambele partide. Dar fanii pot opta și pentru un pachet pentru cele două jocuri, evident, cu un discount aferent.

ADVERTISEMENT

Prețurile tichetelor

”Închide televizorul! ”Vulcanul” alb-albastru te așteaptă”, este mesajul oficialilor clubului. Care atrag atenția celor ce vor opta pentru această variantă că după meciul cu Vllaznia vor trebui să păstreze în bune condiții tichetul emis.

Prețurile pentru biletele per partidă sunt: Peluza Nord – 15 RON, Tribuna a II-a – 30 RON, Tribuna I – 40 RON, Tribuna VIP 2 – 70 RON, Tribuna VIP – 100 RON.

În cazul achiziționarii unui pachet, accesul se face contra următoarelor sume: Peluza Nord – 25 RON, Tribuna a II-a – 55 RON, Tribuna I – 70 RON, Tribuna VIP 2 – 125 RON, Tribuna VIP – 180 RON.

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Universitatea Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: