Sport

Biletul ăsta de pariuri chiar este un miracol de Crăciun! A ales 6 cote pauză / final și a transformat 5 lei în aproape 100.000 de euro

Este cel mai inspirat parior al anului după super biletul care i-a adus o adevărată avere. A reușit să câștige 468.131 de lei cu șapte eveniente pe bilet, șase dintre ele cu pauză / final. Cu o miză de doar 5 lei.
26.12.2021 | 15:00
Biletul asta de pariuri chiar este un miracol de Craciun A ales 6 cote pauza  final si a transformat 5 lei in aproape 100000 de euro
Un super parior va avea cu siguranță Sărbători fericite, după un bilet de excepție
ADVERTISEMENT

Pe bilet au fost doar meciuri care s-au jucat duminică, 19 decembrie. Cotele de pauză / final au venit pe partide din cele mai importante campionate, dar a fost și un solist pe PAOK, în prima ligă a Greciei.

Biletul pariorului inspirat a beneficiat și de un super bonus, în valoare de 10 la sută din câștig. Poți și tu să dai lovitura, chiar și cu bonusuri mult mai mari, dacă ești inspirat. Primul pas este să verifici lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Mulți pariori au profitat deja.

ADVERTISEMENT

Primele meciuri de pe biletul miraculos au fost stabilite fără prea mari emoții. Apoi, X/1 la Freiburg – Leverkusen a ieșit cu goluri pe final în ambele reprize

Primul meci de pe bilet a fost din La Liga. S-a jucat X/1 la partida Getafe – Mallorca, cotă 6,50. Iar lucrurile au mers perfect. 1-1 a fost scorul pauzei, pentru ca apoi gazdele să mai înscrie de trei ori în repriza secundă.

La Spezia – Empoli s-a jucat X/X, tot la cotă 6,50. A fost 0-0 la pauză, iar scorul final, 1-1, a fost stabilit de două autogoluri, câte unul de fiecare parte, venite în partea secundă.

ADVERTISEMENT
Un parior inspirat a dat o lovitură de proporții de sărbători

Freiburg – Bayer Leverkusen, partidă la care s-a jucat X/1 a avut cea mai mare cotă de pe bilet, 7,00. Iar această partidă a adus și primele mari emoții pentru acest bilet.

Athletic Bilbao a întos scorul cu Betis pentru a păstra biletul “verde”. Golul decisiv a fost marcat în minutul 89

Leverkusen a reușit să egaleze la unu în prelungirile primei reprize, astfel că biletul a fost ținut în grafic. Iar golul care a adus victoria gazdelor și a făcut cota verde a fost marcat în minutul 84.

ADVERTISEMENT

Au fost mari emoții și la partida Athletic Bilbao – Betis, scor 3-2, la care s-a jucat X/1. Scorul pauzei, 1-1, a fost stabilit încă din minutul 6. Oaspeții au fost în avantaj în partea a doua, dar bascii au întors scorul cu două goluri pe final. Decisivul chiar în minutul 89.

Apoi biletul a revenit în Bundesliga, pentru un nou meci bifat destul de greu. S-a jucat X/1 la Koln – Stuttgart. Oaspeții s-au impus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 88 de golgheterul Modeste.

ADVERTISEMENT

Getafe a obținut victoria cu Osasuna cu gol în minutul 3 al prelungirilor. Emoții mari și pentru Răzvan Lucescu. Victorie din penalty, în minutul 90

Un scenariu asemănător, dar cu și mai mult dramatism, s-a petrecut și la meciul șase de pe bilet, Getafe – Osasuna. S-a jucat X/1, cotă 5,70. Gazdele au obținut victoria, scor 1-0, datorită unui gol marcat în minutul 3 al prelungirilor.

În fine, ultimul meci de pe bilet a fost partida de Cupa Greciei dintre PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, și Asteras. S-a jucat 1 solist, iar emoțiile au fost din nou uriașe. PAOK s-a impus cu 3-2, printr-un gol marcat din penalty în minutul 90.

Nu este timpul pierdut. Poți să închei și tu anul cu un super câștig la pariuri. Pentru mai multe șanse, îți recomandăm să consulți lista completă a bonusurilor oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT