Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Câștig de peste 300 de lei de la Get’s Bet cu goluri din Italia și Germania

Biletul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din primele cinci campionate ale Europei, Serie A și Bundesliga.
26.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 27 noiembrie 2021 Castig de peste 300 de lei de la Gets Bet cu goluri din Italia si Germania
ADVERTISEMENT

Ân prima zi de weekend vom paria pe două meciuri care se anunță a fi extrem de interesante în Serie A și Bundesliga . Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,30 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul de sâmbătă la pariuri cu o super confruntare care are loc la Torino, acolo unde Juventus primește vizita Atalantei în etapa a 14-a din Serie A. Cele două echipe care vin după meciurile pe care le-au jucat la jumătatea săptămânii în UEFA Champions League se vor înfrunta începând cu ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Al doilea duel propus pentru biletul zilei este unul care se anunță cel puțin la fel de spectaculos. E vorba de două echipe europene, dar din Bundesliga, Wolfsburg și Borussia Dortmund. Meciul e programat pentru ora 16:30.

Cotă de 1,74 de la Juventus – Atalanta pentru biletul zilei

Juventus va juca cu Atalanta după ce a înregistrat un rezultat de coșmar. Deși e deja calificată în optimile Ligii Campionilor, „Bătrâna Doamnă” nu a arătat nimic în meciul cu Chelsea, căreia i-a permis să o învingă cu un neverosimil 4-0, cel mai usturător eșec european din ultimii 17 ani. A fost prima înfrângere suferită de Juve, care venea după trei succese consecutive.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, „Zeița” a jucat și ea în Liga Campionilor, unde a făcut 3-3 cu Young Boys. Dacă ar fi câștigat, Atalanta ar fi trecut pe locul 2, deoarece Villarreal a pierdut contra lui Manchester United.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În campionat, oaspeții stau mai bine decât Juventus. Sunt pe locul 4, cu 25 de puncte, patru mai multe decât Juve, care e doar a opta în Serie A. Ne așteptă la un meci de care pe care pe Juventus Stadium și mizăm pe varianta „peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Golurile în Wolfsburg – Dortmund vin cu o cotă de 1,83

Wolfsburg și Borussia Dortmund vin și ele după meciuri jucate în UEFA Champions League, acolo unde au avut prestații dezamăgitoare. „Lupii” au pierdut la Sevilla, scor 0-2, iar șansele la optimi sunt foarte mici. Gazdele n-arată strălucit nici în Bundesliga. Sunt pe locul 6, cu 20 de puncte, la doar un punct totuși de locurile care duc în următoarea ediție de Liga Campionilor. Wolfsburg s-a încurcat în ultima etapă, 2-2 cu Bielefeld.

Dacă de la Wolfsburg așteptările nu erau mari în Champions League, Dortmund chiar e o dezamăgire. Galben-negrii au pierdut cu Sporting, scor 1-3, și trebuie să se mulțumească doar cu prezența în primăvara Europa League.

ADVERTISEMENT

Fără Erling Haaland, accidentat, fotbalist căreia conducerea lui BVB vrea să îi dubleze salariul, echipa lui Marco Rose o duce mai bine în Bundesliga. E pe locul 2, cu 27 de puncte, unul mai puțin ca Bayern Munchen. Și aici anticipăm o partidă spectaculoasă, așa că mergem pe aceeași variantă „peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,83.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 318 lei

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 318 lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” în meciul Juventus – Atalanta și o cotă de 1,83 pentru „peste 2,5 goluri” la Wolfsburg – Dortmund, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,18. Numai bună pentru un câștig de 318 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT