Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Marius Șumudică pentru Rapid și Bogdan Lobonț pentru final de sezon. „O spun aici, ca să fie pe sticlă”

Mariuș Șumudică a transmis un mesaj pentru Rapid București și Bogdan Lobonț la FANATIK SUPERLIGA pentru finalul de play-off din SuperLiga.
22.04.2024 | 12:55
Mesajul lui Marius Sumudica pentru Rapid si Bogdan Lobont pentru final de sezon O spun aici ca sa fie pe sticla
Mesajul lui Marius Șumudică pentru Rapid și Bogdan Lobonț pentru final de sezon. „O spun aici, ca să fie pe sticlă”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitat special la FANATIK SUPERLIGA, Mariuș Șumudică i-a transmis un mesaj din suflet lui Bogdan Lobonț. Antrenorul este în cărți la Rapid București, însă îl susține pe fostul său coleg din Giulești.

Mesajul lui Marius Șumudică pentru Rapid și Bogdan Lobonț pentru final de sezon. „O spun aici, ca să fie pe sticlă”

Victor Angelescu a stabilit deja o întâlnire cu Marius Șumudică, iar specialistul FANATIK a dezvăluit ce a vorbit cu acționarul din Giulești. Totuși, Șumi are un mesaj de susținere pentru Bogdan Lobonț, antrenorul intermediar al giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică spune că își dorește ca Bogdan Lobonț să califice Rapid București în cupele europene și să rămână în Giulești și în sezonul următor. „Pisica” are licența PRO și a mai antrenat în cadrul FRF, dar și în Liga 2 în sezoanele trecute.

„O spun sincer aici, ca să fie pe sticlă. Îmi doresc din suflet să prindă cupele europene cu Bogdan Lobonț și să continue cu Bogdan Lobonț. Asta îi doresc Rapidului, pe cuvânt!”, a spus Șumudică la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, mesaj direct pentru Dan Șucu și Victor Angelescu: „Nu înțeleg ce tot așteaptă”

„Pentru mine este o enigmă și vă spun la modul cel mai serios. Nu ai cum să nu îl pui pe unul ca Șumudică antrenor la o echipă de top. Nu înțeleg ce tot așteaptă Rapid, deci nu înțeleg. Ai antrenor care a luat titlul cu Astra, a antrenat la cel mai înalt nivel și poate să aducă cei mai buni jucători din Europa.

S-a dus în cele mai grele campionate, noi suntem semințe de bostan pe lângă campionatul Turciei. Și la noi a mai crescut în ultimii ani și a crescut și pentru că au venit sponsorii. Dacă nu venea Superbet, să fie SuperLiga și să bage bani, să crească tot nu aveam nici acum campionat.

ADVERTISEMENT

Campionatul României față de campionatul Turciei este ca și cum Șumi antrenează în Champions League an de an, iar tu ești la coada vacii în Conference League și faci figuri. La Rapid sunt bani, ia-l pe Șumudică nu mai sta atât.

Să vedem, că strâns din ochi, că a dansat la nu știu ce meci. Asta face parte din personalitatea unui antrenor, de asta te iubește vestiarul, de asta toți jucătorii plâng când pleacă, de asta i-a trimis filumețul nebunul ăla din Africa de ziua lui”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Să îl luați pe Șumudică cât mai este în țară. Rapid va lua titlul doar cu el antrenor”

„Omul ăsta are un talent, dar mă rog. Este pierderea Rapidului, Șumi își vede de viața lui. Sunt singur că va semna în Turcia sau pe o grămadă de bani în Arabia și Rapid tot o să se chinuie. Aceeași poveste, nu avem ADN, dar dacă nici Șumudică nu e ADN-ului Rapidului nu mai e nimeni.

Este pierderea Rapidului, dă-i un an jumătate, doi ani și jumătate. Nu mai vorbesc că o să fie cel mai tare paratrăsnet în fața presei pentru jucători. Are toate calitățiile pentru un antrenor, să ia titlu. Pierde Rapid, nu pierde Șumudică.

Să îl luați pe Șumudică cât mai este în țară. Domnul Angelescu și domnul Șucu nu mai pierdeți timpul, puneți-l pe Șumudică și cred că se va bate cu șanse mari la campionat. Cred că Rapid va lua următorul titlu doar când îl va avea antrenor pe Șumudică”, a declarat directorul FANATIK.

Mesajul lui Marius Șumudică pentru Rapid și Bogdan Lobonț pentru final de sezon

ADVERTISEMENT