Sport

Gigi Becali a dat în judecată FRF! Contraatacă după ce a fost suspendat: ”Măi nebunule, tu ai mintea întunecată!”

Gigi Becali se află la cuțite cu cei de la FRF. Patronul FCSB a reacționat și i-a chemat în judecată pe federali pentru o sancțiune dură pe care a primit-o.
22.04.2024 | 11:50
Gigi Becali a dat in judecata FRF Contraataca dupa ce a fost suspendat Mai nebunule tu ai mintea intunecata
Gigi Becali se află la cuțite cu cei de la FRF. Patronul FCSB a reacționat și i-a chemat în judecată pe federali pentru o sancțiune dură pe care a primit-o. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul lunii aprilie, Comisia de Disciplină l-a suspendat pentru 6 luni și amendat cu 50.000 de lei pentru declarațiile considerate sexiste la adresa arbitrul Cristina Trandafir. Apoi, Comisia de Recurs a menținut sentința.

Comisia de Recurs a FRF, dată în judecată de Gigi Becali

Deranjat de aceste hotărâri, Gigi Becali a hotărât să reacționeze și a dat în judecată Comisia de Recurs a FRF. El este nemulțumit de cum a fost analizat cazul său și consideră că nu a jignit-o în niciun fel pe arbitrul Cristina Trandafir, ci doar și-a spus opinia.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali FRF

Cristina Trandafir a avut un rol decisiv în partida FCSB – FC Botoșani 3-2, din etapa a 27-a din SuperLiga, când de la VAR a intervenit și i-a transmis ”centralului” Cătălin Buși că jucătorii Nana Antwi și Darius Olaru trebuie eliminați.

Fundaşul ghanez a vrut să facă o foarfecă din postură de ultim apărător, a ratat mingea şi l-a faultat pe Enzo Lopez. Iniţial Buși i-a arătat cartonaşul galben, dar apoi a mers la VAR pentru a verifica faza şi i-a acordat direct cartonaşul roşu.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a intrat prin alunecare, cu picioarele înainte, asupra lui Mouaddib, iar în primă fază Buși i-a arătat căpitanului ”roș-albaștrilor” cartonașul galben. După ce a fost chemat să urmărească faza la VAR, ”centralul” și-a schimbat decizia și l-a eliminat pe Olaru.

Becali s-a enervat din cauza amenzii primite

După ce a aflat sancțiunea primită, Gigi Becali a luat foc la FANATIK SUPERLIGA. El nu s-a arătat deranjat de suspendarea dictată, însă a tunat și a fulgerat când a venit vorba de amenda uriașă pe care a primit-o.

ADVERTISEMENT

”Ei poate să dea un miliard, poate să dea ce vrea ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii. Păi se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea.

Cei de la Comisie ca să dea ceva… au spus că oricum nu îl va afecta pe Gigi Becali. Au dat ca să arate Burleanu cum fac ordine comisiile Federaţiei. Sunt toţi ai lui Băsescu pe acolo, în trupa lui. Asta nu e în regulă. Ca şi cum ar pune Iohannis instanţele de judecată. S-a supărat Burleanu că vorbim de discriminare de gen.

ADVERTISEMENT

Cei de la Comisii au spus să îl împace şi pe Burleanu şi pe Gigi. Unul dintre ei e profesor de drept. Dacă e profesor de drept, nu poate să judece el o părere. Cam aşa au făcut. Amenda va fi contestată. Totul până la bani.

Cum să îmi iei banii pentru părere? Ce fac ei? Dau amenzi. Tu dai 10.000 de euro amendă că e bogat Becali? Munciţi pe bani, măi trântorilor! Treceţi la muncă, la sapă, că acolo sunteţi buni”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce a declarat Gigi Becali despre Cristina Trandafir

„De vină a fost femeia de la VAR. Nici pe ea nu sunt supărată. E sora mea. Se împărtășește în biserică, nu mă supăr pe oamenii care se împărtășesc. Dar îi dau un sfat. Vrea să îi împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere ea în biserică? Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbați și o să-i ajute Dumnezeu dorințele. Că știe ea la ce mă refer.

Mingea în control nu era, nu avea cum să fie roșu. Arbitrul a arbitrat bine. A venit o femeie și a zis roșu? Bă, ești nebun la cap? Lasă femeile la femei și bărbați la bărbați. Ați înnebunit de tot? O luăm razna de tot! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizia? Asta e lupta la jocuri. Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor!

Ea nu își dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Eu nu minimalizez femeile. Eu le iubesc mai mult decât voi. Eu am una și o iubesc până la moarte și mor în orice secundă pentru nevasta mea și pentru fetele mele. Dar ăia care apără femeile au 4 neveste.

Cum aperi tu femeia dacă tu o iubești și pe prima și pe a doua și pe a treia și pe a patra? Tu o batjocorești că nu îi dai niciun fel de respect și de dragoste. Eu iubesc și respect femeia și îi dau toată dragostea, dar nu are ea ce să caute să-l arbitreze pe bărbat.

Dar femeie? Dacă pui femeie… Ei sunt cu egalitatea de gen. O să vedeți voi ce se alege cu egalitatea de gen. Lumea, direct distrusă, cu egalitatea de gen. Dar nu o să existe la noi. E doar foc de paie. Burleanu, încă 2-3, USR, care sunt cu egalitate de gen, nu o să fie la noi egalitate de gen”, a tunat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT
1,98 este cota BETANO pentru „total goluri: peste 2,5” la derby-ul Sepsi - FCSB