Sport

Biletul zilei: cotă 25 din 7 meciuri, pentru un câștig consistent! Vezi selecția de meciuri și ce am pariat la FCSB – Academica Clinceni!

Zi plină de meciuri și plină de speranțe pentru pariori! Avem un bilet interesant, pe care l-am plasat deja! Joacă-l și tu sau inspiră-te, ca să fii câștigător!
25.09.2021 | 13:47
Biletul zilei cota 25 din 7 meciuri pentru un castig consistent Vezi selectia de meciuri si ce am pariat la FCSB  Academica Clinceni
Biletul zilei: cotă 25 din 7 meciuri!
ADVERTISEMENT

Weekend-ul trecut, un parior curajos a dat un tun de aproape 11.000 de euro, cu un bilet de doar 5 lei! Norocosul câștigător a pus pe bilet 15 GG-uri într-o singură zi și, cu excepția unui singur meci, decis în minutul 90+6, toate jocurile au mers ca pe ață!

Și în acest weekend, oferta este mai mult decât consistentă, iar orice pasionat de pariuri are șansa să dea o astfel de lovitură cu o singură condiție: să joace! Mai ales că în această lună, SUPERBET vine cu o ofertă de nerefuzat!

ADVERTISEMENT

Din multitudinea de opțiuni de astăzi, am ales o selecție de 7 meciuri, care sperăm să fie o sursă bună de inspirație pentru toți jucătorii!

Câștigâm din nou cu Bundesliga! Cotă uriașă la Leverkusen!

Ca de obicei pe biletele noastre, dacă e sâmbătă, nu trebuie să lipsească 2,3 jocuri din Bundesliga. Am mers pe o victorie concludentă a lui Lepizig, chiar dacă trupa sponsorizată de cunoscuta firmă de energizante, a început moale sezonul. Hertha are probleme mari de lot, mai ales în atac, iar gazdele au un prilej foarte bun să-și mai oblojească rănile după ce au încasat 10 goluri în două meciuri de la City, în Liga Campionilor, și de la Bayern în campionat.

ADVERTISEMENT

O altă echipă pe care ne axăm foarte mult în acest sezon este Bayer Leverkusen. “Farmaciștii” sunt letali, mai ales pe teren propriu. Rar au meci să nu iasă un 3+ sau să marcheze minim două goluri. Este adevărat, la Leverkusen vine astăzi Mainz, o trupă în creștere de formă pe acest start de campionat, dar cota pentru gazdele înscriu de două ori, 1,75, este una prea mare ca să lipsească de pe bilet!

Din Germania, ne mutăm în Franța și Elveția. Lyon – Lorient este un meci de goluri. Gazdele mătură tot acasă, iar Lorient este o echipă ofensivă, care evoluează fără complexe pe orice teren. Am mers pe un 3-6 goluri, pentru că e greu de crezut că scorul va fi mai mare decât un 5-1, sau 4-2.

ADVERTISEMENT

Două ponturi de “siguranță” din Elveția, ambele ne cresc cota biletului!

Elveția este o altă preferată a noastră. Am selectat cîte un meci din prima, respectiv a doua ligă. Ne-am ferit de Young Boys – St Gallen 3-6 goluri, pentru că este de așteptat ca gazdele să-și conserve forțele pentru săptămâna viitoare, când joacă în Liga Campionilor, dar am mizat pe Servette – Lausanne. Trupa din Geneva, în vervă mare acasă, oaspeții răvășiți după ce “băieții tineri” din Berna le-au dat cu terenul în cap etapa trecută, 1-6! Servette are forța să puncteze de două ori, pentru o cotă de 1.52!

Din liga a două am mizat pe Ouchy, verișorii lui Lausanne, de această dată în calitate de favoriți. Kriens e lanterna roșie în Elveția 2, iar gazdele se mișcă bine pe propriul teren. Mergem tot pe un G2+, la cotă foarte atractivă, 1.70! Ambele opțiuni pot fi jucate și în varianta 3+, dar noi am ales să pariem ceva mai safe, având în vedere că oaspeții din cele două partide de azi au șanse mari să nu înscrie nici măcar o dată.

ADVERTISEMENT

Feyenoord, talismanul norocos! FCSB ne închide pariul cu o cotă tentantă!

Din Olanda, mergem în continuare pe mâna lui Feyenoord. În biletul de la mijlocul săptămânii, trupa lui Arne Slot nu ne-a dezamăgit! Am pus 3+ pe bilet și au bătut lejer, 3-1 pe Heerenveen! Vom lua 3+ și acum pentru 1.50 cotă, în speranța că scenariul va fi asemănător cu NEC Nijmegen.

Închidem biletul cu FCSB, mare favorită acasă, cu Academica Clinceni. După pocinogul din Cupă, când au fost egalați de CS Hunedoara, de la 0-3, la 3-3, Edi Iordănescu și-a băgat serios elevii în ședință. Ne așteptăm la o reacție de orgoliu a roș-albaștrilor, în fața unei echipe în degringoladă. E drept, ilfovenii și au schimbat antrenorul, dar numirea lui Ionuț Chirilă pare să fie o frecție la un picior de lemn pentru o grupare rămasă fără finanțe, care alunecă încet și sigur spre liga doua! FCSB bate și dă două, este un pronostic bun la 1.50 cotă.

Am generat o cotă de 25, pe care deja am plasat-o, cu o miză de 56 de lei! Ai dovada și codul biletului mai jos!

Poți să joci și tu biletul, sau să alegi meciurile care ți se par interesante, dar mai ales poți să profiți de oferta specială de la SUPERBET de luna aceasta!

ADVERTISEMENT