Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 8 decembrie 2021. Câștig de peste 350 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Champions League

Biletul zilei de miercuri, 8 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din ultima etapă a fazei grupelor din Liga Campionilor.
07.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 8 decembrie 2021 Castig de peste 350 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Champions League
ADVERTISEMENT

Miercuri vom paria pe două meciuri în care sunt implicate trei dintre cele mai de top echipe ale Europei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,66 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit consistent.

Biletul zilei de miercuri la pariuri va fi deschis cu întâlnirea dintre Bayern Munchen și Barcelona, din grupa E, care va lua startul la ora 22:00. Dacă bavarezii sunt deja în primăvara Ligii, pentru catalani, duelul e crucial în ecuația calificării în optimi.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare de pe biletul zilei este cea dintre Manchester United și Young Boys. Va fi primul meci al „diavolilor” în Champions League cu Rangnick pe bancă. Chiar dacă sunt calificați, englezii au sete de revanșă pentru înfrângerea din tur. Și acest meci va începe tot la 22:00.

Cotă de 2,00 de la Bayern Munchen – Barcelona pentru biletul zilei

Bayern Munchen are un golaveraj incredibil înaintea etapei a șasea din grupele Ligii Campionilor, 19-3. Mai mult, nemții au avut până acum victorii pe linie, inclusiv un 3-0 cu Barcelona, și sunt deja calificați în optimi. Echipa lui Nagelsmann are și ascendent moral după ultimul succes din campionat, scor 3-2, în „Der Klassiker” cu Dortmund.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru Barcelona, meciul este crucial, deoarece catalanii pot pierde calificarea în primăvara Ligii Campionilor și să meargă în 16-imile Europa League. Ca să fie sigură că o însoțește pe Bayern în optimi, echipa lui Xavi trebuie să câștige la Munchen. Barca are șapte puncte, cu două mai multe decât urmăritoarea Benfica. Din păcate pentru catalani, meciul portughezilor este mult mai simplu.

Benfica primește vizita lui Dinamo Kiev, care are doar un punct și nicio șansă la locul al treilea. Mai aproape de retrogradare decât de titlu în LaLiga, Barcelona stă dezastruos cu moralul. În ultima etapă de campionat a pierdut meciul cu Betis, acasă, scor 0-1. Ne așteptăm la un meci spectaculos și astfel vom miza pe pronosticul „peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Get’s Bet nu este deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Golurile în Man United – Young Boys aduc o cotă de 1,83

Ralf Rangnick e al treilea antrenor din acest sezon al lui United. La meciul de debut al neamțului, englezii au învins-o cu 1-0 pe Crystal Palace. Dacă în campionat lucrurile sunt complicate, în Ligă, Man United stă bine. Înaintea ultimei runde e deja calificată de pe primul loc.

Revanșa e singurul obiectiv al gazdelor în meciul cu Young Boys, deoarece elvețienii le-au administrat singura înfrângere din grupă, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, elvețienii au încă un obiectiv pentru care să lupte. Young Boys poate prinde locul 3, care să o ducă în primăvara Europa League. Pentru acest lucru trebuie să câștige cu orice preț pe Old Trafford, dar să și spere că Villarreal o va bate pe Atalanta. Așadar, ne așteptăm la un meci deschis și vom risca pronosticul „ambele echipe marchează”, cu o cotă de 1,83 oferită de Get’s Bet, extrem de atractivă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 366 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,00 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul Bayern Munchen – Barcelona și o cotă de 1,83 pentru „ambele echipe marchează” la Manchester United – Young Boys, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,66 Numai bună pentru un câștig de 366 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT