Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 10 octombrie 2021. Câștig de peste 350 de lei la Get’s Bet cu meciuri din zona Africii

Biletul zilei de duminică, 10 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din preliminariile Cupei Mondiale
09.10.2021 | 23:52
Biletul zilei la pariuri duminica 10 octombrie 2021 Castig de peste 350 de lei la Gets Bet cu meciuri din zona Africii
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două jocuri din preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor, zona Africii. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,85 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit pe măsură.

Deschidem biletul zilei cu confruntarea dintre Kenya și Mali, programat să înceapă la ora 16:00. Cele două sunt adversare în grupa E a preliminariilor pentru Campionatul Mondial. După trei meciuri, oaspeții sunt pe primul loc, cu șapte puncte și goalveraj 6-0.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe bilet se joacă în Mauritania, de la ora 22:00, acolo unde reprezentativa țării gazde primește vizita Tunisiei. Oaspeții sunt favoriți cerți, fiind pe primul loc în grupa B, cu maximum de puncte.

Cotă de 2,55 de la Kenya – Mali pentru biletul zilei

Kenya și Mali au fost adversare și în urmă cu trei zile. Mali a câștigat atunci fără drept de apel, scor 5-0. După trei meciuri, gazdele sunt penultimele în grupa E. cu două puncte.

ADVERTISEMENT

Deși conduce clasamentul, Mali nu se descurcă deloc bine în deplasare. Nu a mai câștigat deloc în ultimele cinci jocuri pe teren străin, în patru dintre acestea reușind și contraperformanța de a primi gol.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Totuși, Mali se poate lăuda cu faptul că nu a fost învinsă niciodată de reprezentativa Kenyei. Gazdele de astăzi le-au făcut însă viață grea fotbaliștilor din Mali, cărora le-au dat gol în două din cele trei confruntări directe. Astfel, pentru acest meci alegem să mizăm pe pronosticul „peste 2,5 goluri”, care la Get’s Bet are o cotă de 2,55.

ADVERTISEMENT

Victoria Tunisiei în Mauritania aduce o cotă de 1,51

Tot în etapa a patra a preliminariilor, dar în grupa B, Mauritania primește vizita Tunisiei. Cele două formații s-au înfruntat și în urmă cu trei zile. Oaspeții de astăzi s-au impus atunci cu scorul de 3-0, după ce la pauză aveau deja avantaj de două goluri.

Dacă Tunisia e lider detașat în clasament, Mauritania a pierdut pe linie până acum. În primele trei runde nu a reușit să dea decât un gol, cu Zambia. Va fi pentru a patra oară în istorie când Mauritania primește vizita Tunisiei.

ADVERTISEMENT

Acasă, Mauritania este o națională foarte bună. Înainte să fie învinse de Zambia, gazdele de astăzi aveau o serie de invincibilitate pe teren propriu de 17 meciuri. De cealaltă parte, Tunisia nu a mai pierdut în deplasare din 2019, contra Algeriei. Pentru acest meci alegem totuși să pariem pe victoria Tunisiei, care la Get’s Bet are o cotă de 1,51.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 385 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,55 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” în meciul Kenya – Mali și o cotă de 1,51 pentru „2 solist” la Mauritania – Tunisia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,85. Numai bună pentru un câștig de 385 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT