Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică 27 iunie 2021. Meciurile de la Euro 2020 ne aduc peste 300 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de duminică, 27 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 314 de lei.
26.06.2021 | 23:33
Biletul zilei la pariuri duminica 27 iunie 2021 Meciurile de la Euro 2020 ne aduc peste 300 de lei la Gets Bet
Biletul zilei la pariuri de duminică, 27 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 314 de lei. foto: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de duminică, 27 iunie 2021, îl dedicăm meciurilor din ziua a doua a fazei optimilor de finală la Euro 2020. Pentru că nu se mai joacă pe puncte și fiecare gol contează, așteptăm reușite multe, poate chiar din partea tuturor celor patru echipe implicate pentru că și câștigul de 314 lei mulțumită unei cote totale de 3,14, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Primul meci la care ne-am oprit se dispută de la ora 19:00, și va aduce față în față pe una dintre favoritele la câștigarea Turneului Final, Olanda, respectiv Cehia, o reprezentativă ”periculoasă” fie și gândindu-ne doar că a făcut 4 puncte într-o grupă cu Anglia, Croația și Scoția.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare a zile se dispută de la ora 22:00, între Belgia și Portugalia, campioana e-titre a ”Bătrânului Continent”. Meciul ar putea fi considerat o veritabilă finală dată fiind valoarea jucătorilor din cele două loturi. La finalul întâlnirii de la Sevilla, însă, o singură echipă poate fi declarată învingătoare.

Olanda – Cehia ne aduce o cotă de 1,71 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 19:00, dintre Olanda și Cehia, credem cu tărie că este meciul în care ne putem hazarda la un pariu generos. În ciuda caracterului eliminatoriu al confruntării, aspect care ar putea aduce în discuție strategiile defensive ale celor doi selecționeri, trupa lui Frank de Boer pare mai decisă ca niciodată în ultimele trei decenii să recucerească trofeul pe care Marco Van Basten, Ruud Gulit și Frank Rijkaard l-au cucerit întâia oară tocmai în 1988.

ADVERTISEMENT

Evident că majoritatea specialiștilor acordă prima șansă olandezilor, iar noi vom plusa la această stare de fapt alegând un pariu care în mod normal nu a trebui să ne dea emoții. Este suficient să reamintim că Olanda are o medie de aproape trei goluri per meci, ca să înțelegeți de ce vom miza pe apetitul ofensiv al batavilor.

În plus, Olanda a încasat goluri într-un singur meci, cel cu Ucraina, scor 3-2, primul la actuala ediție a Campionatului European. În celelalte meciuri din faza grupelor, adversarii lui Wijnaldum și coechipierii lui abia dacă s-au apropiat de poarta lui Stekelenburg, iar atunci când au făcut-o, s-au pierdut cu firea.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sigur că și Cehia are șansa ei. A demonstrat-o într-o grupă cu Anglia, și ea o favorită la câștigarea europeanului trans-continental, cu vicecampioana lumii Croația, și cu Scoția. Însă, calificarea cehilor a fost mai degrabă o consecință a automulțumirii scoțienilor. Vom miza așadar, cu încredere, pe „Olanda marchează peste 1,5 goluri”, pont ce are o cotă de 1,71 la  Get’s Bet.

Belgia – Portugalia ne aduce pe biletul zilei o cotă de 1,83

O întâlnire între campioana continentală, Portugalia, și Belgia, una dintre cele mai frumoase echipe naționale de la Euro 2020, aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. ”Dracii roșii” și-au câștigat grupa cu maximum de puncte, în vreme ce Portugalia a trebuit să mizeze și de această dată pe setea lui Cristiano Ronaldo de a stabili noi recorduri.

ADVERTISEMENT

Însă, veți fi de acord cu noi că în grupe Belgia nu prea a avut adversari pe măsură. Dovadă stă linia de clasament imaculată atât în dreptul remizelor, cât și în ceea ce privește un eventual eșec. 7 goluri au marcat belgienii, până acum la Euro 2020 și au încasat unul singur. Până acum. Duminică seara, lucrurile s-ar putea schimba cu 360 de grade cum se spune, pentru că defensiva lui Roberto Martinez va trebui să-l țină în frâu pe Cristiano Ronaldo.

Un meci precum cel dintre Belgia și Portugalia ne-am fi așteptat să-l vizionăm într-o fază mai avansată a Turneului Final, dar cu atât mai mari vor fi emoțiile cu cât una dintre cele două forțe ale fotbalului european va spune ”La revedere” competiție. Vom miza așadar pe o varianta care este cea mai la îndemână „ambele marchează”, care are o cotă de 1,83 la  Get’s Bet.

314 de lei câștigați cu biletul zilei din 27 iunie


În concluzie, cele două dueluri programate duminică, 27 iunie, la Euro 2020, Olanda – Cehia, respectiv Belgia – Portugalia, ne aduc o cotă totală de 3,14 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele cazuri ne așteptăm la goluri, multe, poate chiar din partea tuturor echipelor implicate.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT