Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică 7 aprilie. Câștigă 522 de lei cu 2 meciuri din SuperLiga

Biletul zilei la pariuri cu Maxbet. Mergi la sigur cu două meciuri din SuperLiga prin care poți câștiga peste 500 de lei.
07.04.2024 | 00:14
Biletul zilei la pariuri duminica 7 aprilie Castiga 522 de lei cu 2 meciuri din SuperLiga
La Maxbet poți câștiga peste 500 cu biletul zilei din doar 2 meciuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

E din nou duminică și oferta de evenimente sportive este foarte variată. Pariorii sau microbiștii poate avea șansa să plaseze pronosticuri câștigătoare. FANATIK încearcă să le vină în ajutor cu un bilet al zilei la pariuri îndrăzneț, însă cu doar două meciuri. Am obținut o cotă totală de 5,22 de la MAXBET, iar câștigul ar putea fi de peste 500 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Câștigă peste 500 de lei la Maxbet cu doar două meciuri și o miză de 100 de lei

Prima alegere de pe biletul zilei este meciul dintre Hermannstat și Universitatea Cluj. Partida pare foarte echilibrată pe hârtie și mizăm pe un meci în care ambele echipe vor marca sau vor termina la egalitate. Pentru „X” avem o cotă excelentă de 3.00 la Maxbet.

ADVERTISEMENT

U Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României și e pe locul 8 în clasament. „Șepcile roșii” se află astfel în lupta pentru cupele europene, ceea ce este un imbold în plus pentru echipa lui Ovidiu Sabău.

Cu o victorie în fața lui Hermannstadt, clujenii pot trece pe primul loc în playout, în timp ce pentru sibieni ar putea fi ultima șansă pentru a rămâne lupta pentru primele două locuri ceea ce asigură prezența la barajul pentru cupele europene. Meciul se dispută duminică, 7 aprilie, de la ora 14:30.

ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova îți aduce o cotă de 1,74

Al doilea meci pe care îl propunem e chiar derby-ul pe Arena Națională dintre FCSB și Universitatea Craiova. Partida se dispută duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30.

Universitatea Craiova are un adevărat complex împotriva FCSB-ului, mai ales în deplasare. Mizăm așadar „1 solist” pentru victoria echipei conduse de Elias Charalambous și o cotă de 1,74 la Maxbet.

ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat ultimele trei meciuri directe de o manieră categorică: golaveraj 8-1. Cu toate acestea, Universitatea Craiova nu a pierdut în ultimele trei din patru deplasări pe Arena Națională.

Câștig de 522 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la MAXBET o cotă de 3,00 pentru „X solist” la meciul Hermannstadt – Universitatea Cluj și o cotă de 1,74 pentru „1 solist” la FCSB – Universitatea Craiova. Combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,22, numai bună pentru un câștig de 522 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT