Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 8 mai 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din România și Spania

Biletul zilei de duminică, 8 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două derby-uri de tradiție, extrem de așteptate de fani, din Liga 1 și La Liga.
07.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 8 mai 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Romania si Spania
Biletul zilei de duminică, 8 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două derby-uri de tradiție, extrem de așteptate de fani, din Liga 1 și La Liga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Spania, în care se joacă pentru titlu, cupe europene și orgolii. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,52 la Superbet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 8-a a play-off-ului din Liga 1, care va începe la ora 19:30. Ambele formații mai încă speranțe la locul 1, dar peste asta trebuie să câștige.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atletico Madrid – Real Madrid, din runda a 35-a din La Liga, care are startul la ora 22:00. DErby-ul de pe Wanda Metropolitano nu mai are miză decât pentru gazde.

Golurile de la Universitatea Craiova – FCSB aduc o cotă de 2,15

Bănia fierbe din nou în așteptarea marelui derby cu FCSB, care o poate menține cu șanse teoretice pe Universitatea în lupta la titlu, dar mai ales îi dă speranțe că poate încheia sezonul pe poziția secundă și astfel să scape de barajul pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Derby-ul suscită un interes enorm la Craiova și stadionul Ion Oblemenco va fi arhiplin. Este un plus pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf, care va avea parte de o susținere totală în fața rivalei din București.

De partea cealaltă, ”roș-albaștrii” traversează o perioadă excelentă, cu patru victorii consecutive, 13 goluri marcate și niciunul primit. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 3-6”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 de la Atletico – Real pentru biletul zilei

Mare derby mare pe Wanda Metropolitano, dar ”galacticii” merg pe terenul marii rivale din oraș de pe poziții de forță. Și-au asigurat deja matematic titlul de campioni și s-au calificat impresionant în finala Champions League.

Astfel, singura miză a acestui joc pentru Real este orgoliul, iar Carlo Ancelotti este posibil să-și menajeze o parte dintre vedete. În schimb, trupa lui ”Cholo” Simeone se află încă în lupta pentru a-și asigura locul în Top 4 și participarea în viitoarea ediție a Champions League.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de aceste lucruri, Atletico pornește cu prima șansă la victorie. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Superbet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 430 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”total goluri: 3-6” în meciul Universitatea Craiova – FCSB și o cotă de 2,10 pentru ”1 solist” la Atletico Madrid – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,52. Numai bună pentru un câștig de 430 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT