Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 15 februarie 2024. Câștig de 717 lei

Biletul zilei de joi, 14 februarie 2024, poate aduce un câștig de 717 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Europa League.
14.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 15 februarie 2024 Castig de 717 lei
Biletul zilei de joi, 14 februarie 2024, poate aduce un câștig de 717 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Europa League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima manșă a barajului pentru optimile de finală ale Europa League, în care se anunță dueluri de foc. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,17 la NetBet și așteptăm un profit mulțumitor.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Feyenoord Rotterdam – AS Roma, care începe la ora 19:45. În Olanda va avea loc una dintre cele mai tari întâlniri ale acestei faze a competiției.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este RC Lens – Freiburg, programată de la ora 22:00. Meciurile care au pus față în față echipe din Franța și Germania au produs de cele mai multe ori spectacol.

Cotă de 3,35 de la Feyenoord – AS Roma pentru biletul zilei

Este pentru al treilea sezon consecutiv când cele două formații se vor întâlni în cupele europene. Acum doi ani, romanii au câștigat Conference League în fața olandezilor, iar anul trecut i-au eliminat în sferturile Europa League după prelungiri.

ADVERTISEMENT

Rotterdam-ul fierbe în așteptarea marii revanșe, mai ales că de această italienii nu-l mai au pe banca tehnică pe Jose Mourinho. Portughezul a fost demis din cauza rezultatelor modeste și înlocuit cu Daniele de Rossi.

Întâlnirea care va fi arbitrată de Radu Petrescu se anunță una de foc, însă e greu de crezut că se va stabili ceva concret încă de la manșa tur. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: sub 1,5”, pentru că și cota de 3,35 oferită de NetBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Lens – Freiburg aduc o cotă de 2,14

Duelul dintre cele două formații de pe Stade Bollaert-Delelis se anunță a fi foarte echilibrat. Sunt două echipe care în sezonul precedent au avut prestații mult peste așteptări în întrecerile interne.

În actuala stagiune și-au îndreptat atenția mai mult spre cupele europene, iar acest lucru se vede limpede prin locurile ocupate în campionat. Lens este pe 6 în Ligue 1, în timp ce Freiburg ocupă locul 7 în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

O calificare mai departe în Europa League ar însemna enorm pentru fiecare, iar acest lucru ar putea să ne aducă o încleștare de toată frumusețea. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 2-3”, care are la NetBet o cotă de 2,14.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 717 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 3,35 pentru pronosticul ”total goluri: sub 1,5” în meciul Feyenoord Rotterdam – AS Roma și o cotă de 2,14 pentru ”interval goluri: 2-3” la RC Lens – Freiburg, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,17. Numai bună pentru un câștig de 717 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: