Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 15 octombrie 2020. Tenisul ne aduce peste 265 de lei

14.10.2020 | 23:54
Biletul zilei la pariuri joi 15 octombrie 2020 Tenisul ne aduce peste 265 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 15 octombrie 2020. Trei meciuri de tenis sunt alegerile noastre pentru biletul zilei de joi la pariuri. Ne putem bucura de un câștig de peste 265 de lei, căci am obținut de la Get’s Bet o cotă totală de 2,65 și nu trebuie decât să mizăm 100 de lei pentru a avea un final fericit de săptămână.

Primul meci al zilei vine de la Sardegna Open, acolo unde se vor întâlni italienii Lorenzo Musetti și Andrea Pellegrino, doi jucători tineri, dar extrem de interesanți. Turneul din sudul Italiei este unul de categorie mică, iar premiile totale sunt de puțin peste 270.000 de euro.

ADVERTISEMENT

A doua alegere este de la turneul de la Koln și de acolo am les meciul dintre francezul Gilles Simon și spaniolul Roberto Bautista-Agut. Biletul zilei la pariuri se închide cu un meci de dublu de la Sankt Petersburg, unde se vor întâlni perechile Marcelo Demoliner/Matwe Middlekoop (Brazilia/Olanda) și Taylor Fritz/Cameron Norrie (SUA/Marea Britanie).

Victoria lui Musetti contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,20

La doar 18 ani, Lorenzo Musetti este marea speranță a tenisului italian, el ajungând deja pe locul 143 ATP. Puștiul s-a făcut remarcat la Mastersul de la Roma, acolo unde a plecat din calificări și s-a oprit în optimile de finală după ce a trecut printre alții de Stan Wawrinka și Kei Nishikori.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Aflat pe pantă ascendentă, tânărul Musetti încearcă să prindă Top 100 până la finalul anului. El a primit un wild-card la Sardegna Open, a trecut după două seturi strânse de uruguayanul Pablo Cuevas, favorit 8, și nu vrea să se împiedice în turul doi de compatriotul său Andrea Pellegrino, venit din calificări. În aceste condiții, alegem să mergem pe victoria lui Lorenzo Musetti, care are o cotă de 1,20 la Get’s Bet.

Cotă de 1,35 pentru biletul zilei la pariuri de la Simon – Bautista-Agut

Spaniolul Roberto Bautista-Agut este al doilea favorit al turneului de la Koln și nici nu concepe să nu ajungă în fazele finale, mai ales acum când este aproape de a reveni în Top 10 ATP. Ibericul se află într-o formă bună și în principiu nu ar trebui să aibă probleme de a ajunge în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

La 32 de ani, ibericul va întâlni un alt veteran al circuitului, francezul Gilles Simon (35 de ani). Jucătorul născut la Nice este tot mai aproape de retragere și este clar în dezavantaj în fața lui Bautista Agut. Astfel, am ales să mizăm pe succesul tenismenului spaniol pentru o cotă de 1,35 la Get’s Bet.

Un meci de dublu aduce o cotă de 1,65

Biletul zilei de joi, 15 octombrie, se încheie cu meciul de dublu dintre cuplurile Marcelo Demoliner/Matwe Middlekoop (Brazilia/Olanda) și Taylor Fritz/Cameron Norrie (SUA/Marea Britanie), din sferturile de finală de la Sankt Petersburg.

ADVERTISEMENT

Perechea braziliano-olandeză este specialistă în proba de dublu și asta s-a văzut și în primul tur, acolo unde au trecut de favoriții 3, belgienii Gille și Vliegen. Așa că ne vom îndrepta spre o nouă victorie pentru Demoliner și Middlekoop, deoarece are o cotă excelentă de 1,65 la Get’s Bet și nu trebuie ratată.

Cotă totală de 2,67 pentru un posibil câștig de peste 265 de lei cu biletul zilei la pariuri

pzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,2o pentru victoria lui Lorenzo Musetti cu Andrea Pellegrino, o cotă de 1,35 pebtru succesul lui Roberto Bautista-Agut în meciul cu Gilles Simon și o cotă de 1,65 pentru victoria perechii Marcelo Demoliner/Matwe Middlekoop în întâlnirea cu Taylor Fritz și Cameron Norrie, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,67. Numai bună pentru un câștig de peste 265 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Dacă ați fi avut inspirația să mizați pe biletul de pariuri propus de noi pentru miercuri, ați fi acum mai bogați cu peste 300 de lei, deoarece acesta a ieșit verde fără emoții: Portugalia a marcat de două ori împotriva Suediei, iar la meciul Croația – Franța ambele echipe au reușit să înscrie.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: