Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 21 martie 2024. Câștig de 583 de lei

Biletul zilei de joi, 21 martie 2024, poate aduce un câștig de 583 de lei cu ajutorul a trei meciuri de fotbal din play-off-ul pentru EURO 2024.
20.03.2024 | 22:39
Biletul zilei la pariuri joi 21 martie 2024 Castig de 583 de lei
Biletul zilei la pariuri, joi, 21 martie 2024. Câștig de 583 de lei. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe trei întâlniri din play-off-ul pentru EURO 2024. Duelurile ne pot aduce câștiguri de 583 de lei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5.83 la Betano și așteptăm profitul considerabil.

Victorie clară pentru oaspeți în Bosnia-Herțegovina – Ucraina, cotă 2

Bosnia-Herțegovia și Ucraina luptă pentru calificarea la EURO 2024. Cele două naționale se vor duela în semifinala grupei B a play-off-ului. Câștigătoarea se va întâlni în finală cu una dintre Israel sau Islanda și se vor lupta pentru un loc în grupa E de la EURO 2024, unde mai fac parte Belgia, Slovacia și România.

ADVERTISEMENT

În ultimele dueluri, Ucraina a avut rezultate mai bune decât Bosnia-Herțegovia și este formația cu lotul mai valoros. În meciurile directe, ambele jucate în 2021, cele două naționale au făcut un egal în prima întâlnire, iar în al doilea duel, Ucraina s-a impus în deplasare.

Astfel, la acest meci vom miza pe varianta “2 final”, adică o victorie clară pentru Ucraina în deplasare. Așadar, acest duel la Betano ne oferă o cotă de 2.

ADVERTISEMENT

Victorie în ambele reprize pentru gazde în Polonia – Estonia, cotă 1.62

Polonia primește vizita Estoniei în duelul care îi poate duce pe Lewandowski și compania mai aproape de EURO 2024, în grupa D alături de Olanda, Austria și Franța. Cele două naționale fac parte din grupa A a play-off-ului, acolo unde se vor lupta în finală cu Țara Galilor sau Finlanda.

Polonezii au avantajul jocului acasă, dar și a formei mult mai bune din ultimele meciuri. Totodată, gazdele conduc și în meciurile directe (5 victorii), unde Estonia s-a impus o singură dată în cele 6 partide disputate între 2002 și 2012.

ADVERTISEMENT

În duelul de la Varșovia vom merge pe pronosticul “1 pauză/final”, adică o victorie în ambele reprize pentru Polonia acasă. Această variantă ne aduce o cotă de 1.62 de Betano.

Mergem pe multe goluri la Israel – Islanda, cotă 1.80

Atât Israel, cât și Islanda sunt două formații care marchează la fiecare meci, iar acest lucru au demonstrat-o și în ultimele 5 partide. Cu evoluții similare, cele două naționale vor lupta din greu pentru un loc în finala grupei B a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Ambițiile sunt mari și ambele echipe vor dori un loc la EURO 2024. În ultimele meciuri directe, ambele jucate în 2022, rezultatele au fost de egalitate, scor 2-2.

Partida va avea loc pe teren neutru, la Budapesta, iar acest lucru nu reprezintă un avantaj pentru una dintre formații. Astfel, am mers pe pronosticul “GG”, ambele marchează. Acest lucru ne aduce o cotă de 1.80 la Betano.

Biletul zilei aduce un câștig potențial de 583 de lei

Biletul zilei aduce un câștig potențial de 583 de lei
Biletul zilei aduce un câștig potențial de 583 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2 pentru pronosticul “2 final” în meciul Bosnia-Herțegovina – Ucraina, o cotă de 1.62 pentru “1 pauză/final” la Polonia – Estonia și o cotă de 1.80 pentru “GG” la Israel – Islanda. Combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5.83. Numai bună pentru un câștig de 583.20 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT