Sport

Pariul lui Edi Iordănescu l-a descris pe selecționer în trei cuvinte. Rugăminte pentru fani: „România a trecut prin momente grele”. Video

Pariul lui Edi Iordănescu din preliminariile lui Euro 2024 l-a descris în trei cuvinte pe selecționerul Românei. Ce i-a rugat fotbalistul pe suporteri.
20.03.2024 | 19:40
Pariul lui Edi Iordanescu la descris pe selectioner in trei cuvinte Rugaminte pentru fani Romania a trecut prin momente grele Video
Pariul lui Edi Iordănescu l-a descris pe selecționer în trei cuvinte. Rugăminte pentru fani: „România a trecut prin momente grele”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost pariul lui Edi Iordănescu în preliminariile lui Euro 2024. Criticat vehement de aproape toată lumea, atacantul lui Bari a primit încrederea selecționerului și chiar a marcat unul dintre golurile calificării în meciul cu Israel, câștigat de „tricolori” cu 2-1.

George Pușcaș, pariul lui Edi Iordănescu. L-a descris pe selecționer în trei cuvinte

Cu puțin timp înainte ca România să își măsoare forțele cu Irlanda de Nord și Columbia în dubla amicală din luna martie, George Pușcaș a oferit un interviu pentru FRF Tv. Atacantul în vârstă de 27 de ani a fost pus să îl descrie în trei cuvinte pe Edi Iordănescu, omul care i-a oferit cea mai multă încredere în preliminarii, și n-a stat pe gânduri.

ADVERTISEMENT

„Determinat, luptător, inspirat”, a fost descrierea pe care Pușcaș i-a făcut-o selecționerului. Fotbalistul lui Bari are planuri mari la Euro 2024.

„Este o mândrie mare. E un nou început, începe o provocare mare. Suntem fericiți să fim din nou împreună și sperăm să aducem o nouă mândrie României. M-am obișnuit cu ideea că suntem la EURO, sunt nerăbdător să joc la EURO.

ADVERTISEMENT

Timpul zboară, au trecut 4 luni din noiembrie până acum, și mi-am dat seama că abia ce ne-am calificat și acum ne-am întâlnit din nou. Așa vor trece lunile până iunie.

Trebuie să fim pregătiți, să fim în formă. E greu de explicat sentimentul, e cea mai mare mândrie să joci pentru României, dar mai ales să dai goluri benefice care aduce succes României.

ADVERTISEMENT

Sunt recunoscător pentru ceea ce trăiesc. Sunt foarte prezent când sunt la națională, încerc să dau tot pentru România”, a declarat George Pușcaș pentru FRF TV.

„România a trecut prin momente grele și are nevoie de suport și când nu are rezultate”

George Pușcaș are 39 de selecții și 11 goluri pentru prima reprezentativă a României. „Orice gol marcat pentru România e important, indiferent că e în calificări sau în amical.

ADVERTISEMENT

Mereu când voi da gol va fi benefic pentru mine. Suporterii au mai multă încredere, și avem nevoie de mai multă încredere. Nu trebuie ca lumea să fie cu noi doar la succes. România a trecut prin momente grele și are nevoie de suport și când nu are rezultate. Eu sper ca acesta să fie un prim pas, iar fanii să ne susțină și mai mult”, a declarat George Pușcaș pentru FRF TV.

ADVERTISEMENT