Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 25 ianuarie 2024. Câștig de 421 de lei

Biletul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 421 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Australian Open.
24.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 25 ianuarie 2024 Castig de 421 de lei
Biletul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 421 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Australian Open. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe cele două semifinale de pe tabloul feminin ak Australian Open, în care avem și jucătoare de top, dar și altele ajunse surprinzător în această fază. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,21 la Unibet și așteptăm un profit amplu.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Coco Gauff – Aryna Sabalenka, care începe la ora 10:30. Specialiștii au numit acest duel finala din semifinale, mai ales după eliminarea prematură a liderului WTA, poloneza Iga Swiatek.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Dayana Yastremska – Qinwen Zheng, programată în jurul orei 12:00. Ambele jucătoare sunt apariții neașteptate în careul de ași al unui mare turneu.

Game-urile de la Gauff – Sabalenka aduc o cotă de 1,87

Aflată pe locul 4 în clasamentul WTA, noua minune a tenisului american are un start de sezon fantastic. Ea a câștigat în prima săptămână a anului turneul de la Auckland, iar la Australian Open a cedat un singur set în sfertul de Marta Kostyuk.

ADVERTISEMENT

Însă de această dată va avea în față o adevărată forță a naturii. Sabalenka a măturat tot ce a întâlnit în cale la actuala ediție de la Melbourne, cedând doar 16 game-uri în cele 5 meciuri jucate până acum.

Bielorusa pare țintită să-și apere trofeul câștigat anul trecut și nimic nu pare să o disturbe din drumul său. La acest meci vom miza pe varianta ”total game-uri Aryna Sabalenka: peste 12,5”, care are la Unibet o cotă de 1,87.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,25 de la Yastremska – Zheng pentru biletul zilei

Fără doar și poate este una dintre cele mai puțin așteptate întâlniri pentru o semifinală de Grand Slam. Yastremska este surpriza plăcută de la Australian Open, ea venind tocmai din calificări.

Ucraineanca a făcut surprize neașteptate, trecând de două câștigătoare de Grand Slam, însă efortul depus până acum s-ar putea să-și pună amprenta. Iar Qinwen Zheng a arătat în tururile anterioare că știe să profite din plin de problemele adversarelor.

ADVERTISEMENT

Chinezoaica aflată pe locul 15 în clasamentul mondial vine cu mare încredere după ce a întors cu stil partida din sferturi cu Anna Kalinskaya. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Dayana Yastremska nu câștigă set”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 421 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,87 pentru pronosticul ”total game-uri Aryna Sabalenka: peste 12,5” în meciul Coco Gauff – Aryna Sabalenka și o cotă de 2,25 pentru ”Dayana Yastremska nu câștigă set” la Dayana Yastremska – Qinwen Zheng, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,21. Numai bună pentru un câștig de 421 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT