Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 3 iunie 2021. Meciurile de la Euro U21 ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de joi, 3 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
02.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 3 iunie 2021 Meciurile de la Euro U21 ne aduc un castig de peste 350 de lei
Biletul zilei de joi, 3 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal. Sursă foto: Twitter UEFA U21 EURO
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe partidele din semifinalele Euro U21 2021. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,64 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit mai mult decât incitant.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Spania U21 – Portugalia U21, care va începe la ora 19:00. Ibericii sunt deținătorii trofeului și vor să-și apere coroana și în acest an, mai ales că au o nouă generație de excepție.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Olanda U21 – Germania U21, care are startul tot la ora 19:00. Cele două formații se reîntâlnesc după duelul din faza grupelor de unde ambele au mers mai departe în dauna României.

Cotă de 1,95 la biletul zilei de la Spania U21 – Portugalia U21

Trupa lui Luis de la Fuente a venit la faza eliminatorie după ce la sfârșitul lunii martie și-a câștigat lejer grupa din prima fază a turneului final. În sferturi, deși au dominat întâlnirea împotriva Croației, ibericii au avut emoții primind gol în finalul timpului regulamentar și având nevoie de prelungiri pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Portugalia a oferit un adevărat spectacol în sferturl cu Italia. Aieșit un 5-3 de toată frumusețea după 120 de minute încântătoare și trupa lui Rui Jorje arată că are calitate pentru a ajunge în ultimul act.

Se anunță un duel extrem de echilibrat și în aceste condiții vom opta pentru pronosticul ”x la pauză”, pentru că și cota de 1,96 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Olanda U21 – Germania U21 vine cu o cotă de 1,86

Olanda și Germania au remizat în faza grupelor, dar au mers braț la braț în sferturi trimițând acasă România. Batavii au încheiat grupa pe primul loc, iar în sferturi au produs marea surpriză și au eliminat favorita Franța cu un gol reușit la ultima fază.

Germania a ajuns destul de chinuit în fazale eliminatorii, după un 0-0 cu ”tricolorii”, iar în sferturi s-au impus dramatic, la loviturile de departajare în fața Danemarcei.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că nu au arătat o forță nemaiîntâlnită, nemții pleacă favoriți în această semifinală. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”Germania se califică”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,86.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 364 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,96 pentru pronosticul ”x la pauză” în meciul Spania U21 – Portugalia U21 și o cotă de 1,86 pentru ”Germania se califică” la Olanda U21 – Germania U21, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,64. Numai bună pentru un câștig de 364 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT