Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 5 mai 2022. Câștig de 320 de lei cu meciuri din semifinalele UEFA Europa League

Biletul zilei de joi, 5 aprilie 2022, poate aduce un câștig de 320 de lei cu ajutorul celor două meciuri din manșa retur a semifinalelor UEFA Europa League.
04.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 5 mai 2022 Castig de 320 de lei cu meciuri din semifinalele UEFA Europa League
Biletul zilei la pariuri, joi, 5 mai 2022. Câștig de 320 de lei cu meciuri din UEFA Europa League. FOTO: Twitter Rangers
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe cele două meciuri retur din semifinalele UEFA Europa League, ambele programate să înceapă la ora 22:00. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,21 la Betano și ne așteptăm să încasăm o sumă frumușică de bani.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu confruntarea dintre Rangers și RB Leipzig. Fără Ianis Hagi, indisponibil din cauza unei accidentări grave, scoțienii speră să întoarcă rezultatul din Germania, acolo unde au pierdut cu 0-1.

ADVERTISEMENT

Al doilea duel pe care vi-l propunem pentru biletul zilei la pariuri este cel dintre Eintracht Frankfurt și West Ham United. Nici aici soarta calificării nu este decisă, după ce în tur, nemții au câștigat doar cu 2-1.

Golurile la Rangers – RB Leipzig aduc o cotă de 1,72

Deși joacă pe Ibrox, Rangers va avea o misiune grea contra celor de la Leipzig. Scoțienii vin după derby-ul din Premiership, cu Celtic, terminat la egalitate, scor 1-1. În campionat, echipa lui van Bronckhorst e pe 2, la șase lungimi de rivala de moarte. Până acum, Rangers a făcut o figură frumoasă în Europa League, reușind să treacă de Dortmund (6-4 la general), Steaua Rosie Belgrad (4-2 la general) si Braga (3-2 la general). Managerul olandez se confruntă cu probleme de lot, pentru această partidă fiind indisponibili Hagi, Morelos, Ofoborh si Helende.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Deși e favorită la calificarea în finala Europa League, Leipzig a suferit un eșec în Bundesliga înaintea partidei de pe Ibrox, scor 1-3, cu Borussia Monchenglabach. În campionat, „taurii” sunt pe locul 5, cu 54 de puncte, la o lungime de revelația Freiburg, ca e pe loc de Liga campionilor. Echipa lui Domenico Tedesco a ajuns in „careul de asi”, dupa ce a trecut de Real Sociedad (5-3 la general), Spartak Moscova (neprezentare) si Atalanta (3-1 la general). Așadar, pentru acest duel riscăm pronosticul „ambele echipe înscriu”, care are la Betano o cotă atractivă de 1,72.

Cotă de 1,87 de la Eintracht Frankfurt – West Ham United pentru biletul zilei

Deși e favorită la calificarea în finală, Frankfurt primește după o înfrângere vizita lui West Ham, scor 1-2, la Leverkusen și e pe locul 11 în Bundesliga, fără să mai poată spera și sezonul viitor la cupele europene. Pentru a ajunge in semifinale, nemții au trecut de două echipe din Spania, Betis (3-2 la general) si Barcelona (4-3).

ADVERTISEMENT

După o înfrângere vine și West Ham, care a pierdut în Premier League, scor 1-2, cu Arsenal. Fotbaliștii lui David Moyes au ajuns astfel la trei înfrângeri consecutive. În campionat, „ciocănarii” sunt pe locul 7, loc de Conference League, și fără șanse matematice la top 4. Pentru acest meci vom miza pe varianta „peste 2,5 goluri”, care la Betano are cota 1,87.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 321 lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Betano cotă de 1,72 pentru pronosticul „GG” în meciul Rangers – RB Leipzig și o cotă de 1,87 pentru „ peste 2,5 goluri” la Eintracht Frankfurt – West Ham, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,21. Numai bună pentru un câștig de 321 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: