Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 18 martie 2024. Câștig de 396 de lei

Biletul zilei de luni, 18 martie 2024, poate aduce un câștig de 396 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga.
17.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 18 martie 2024 Castig de 396 de lei
Biletul zilei de luni, 18 martie 2024, poate aduce un câștig de 396 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga. Sursă foto: Remus BADEA/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele două întâlniri din prima etapă a play-out-ului din campionatul României, în care se joacă tare pentru salvarea de la retrogradare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,96 la Mozzart Bet și așteptăm un profit major.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul UTA Arad – FC Voluntari, care începe la ora 17:30. Clasamentul în partea sa inferioară este atât de strâns încât orice pas greșit poate duce în zona locurilor fierbinți.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Petrolul Ploiești – FC U Craiova, programată de la ora 20:30. Ambele formații au ratat obiectivul inițial, și anume accederea în play-off, și vizează acum locul 7.

Golurile de la UTA Arad – FC Voluntari aduc o cotă de 1,93

”Bătrâna Doamnă” s-a bătut cu șanse reale până în ultima etapă a sezonului regulat pentru a prinde Top 6, dar înfrângerea suferită cu Dinamo a pus capăt visului de mărire ale formației lui Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, ilfovenii au unul dintre cele mai modeste sezoane din ultimii ani și au ajuns să înceapă play-out-ul de pe loc direct retrogradabil. Asta a dus la înlocuirea lui Nicolae Dică și aducerea lui Florin Pârvu.

Este clar că UTA pornește mare favorită în acest joc, însă Voluntariul nu are nimic de pierdut și va căuta victoria care să o ajute să respire. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: impar”, care are la Mozzart Bet o cotă de 1,93.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,05 de la Petrolul – FC U Craiova pentru biletul zilei

”Lupii galbeni” au fost în lupta pentru play-off până spre finalul sezonului regulat, însă după ce au ratat această șansă s-au prăbușit și în ultima etapă au cedat destul de ”dubios” în fața lui Sepsi care a prins in extremis Top 6.

Nu au lipsit acuzele la adresa ploieștenilor că s-au dat la o parte în jocul cu Sepsi, însă șefii clubului Petrolul au negat vehement acest lucru și chiar l-au amenințat cu procesul pe Emil Boc, primarul Clujului.

ADVERTISEMENT

Fotbalistic, duelul de pe Ilie Oană este unul dintre cele mai interesante ale play-out-ului, deoarece și oltenii formează o echipă redutabilă pe fază de atac. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 3-6”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Mozzart Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 396 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Mozzart Bet o cotă de 1,93 pentru pronosticul ”total goluri: impar” în meciul UTA Arad – FC Voluntari și o cotă de 2,05 pentru ”total goluri: 3-6” la Petrolul Ploiești – FC U Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,96. Numai bună pentru un câștig de 396 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT