Sport

FC Voluntari și-a găsit antrenor după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică! „Florin Pârvu este noul nostru antrenor” Exclusiv update

FC Voluntari și-a găsit antrenor în timp record după demiterea lui Nicolae Dică. Fostul tehnician al unei rivale din play-out semnează cu ilfovenii.
12.03.2024 | 20:09
FC Voluntari sia gasit antrenor dupa ce la dat afara pe Nicolae Dica Florin Parvu este noul nostru antrenor Exclusiv update
FC Voluntari și-a găsit antrenor după demiterea lui Nicolae Dică. Cine vine în locul lui „Nick”?! Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
12-03-2024
18:13

Florin Pârvu, noul antrenor de la FC Voluntari!

Din informațiile noastre, Florin Pârvu este noul antrenor de la FC Voluntari! Contactat de FANATIK, Bogdan Bălănescu, directorul general al ilfovenilor, a confirmat informația: „Este adevărat, Florin Pârvu este noul nostru antrenor”.

FC Voluntari i-a găsit înlocuitor în timp record lui Nicolae Dică, demis după doar 7 meciuri. Din informațiile FANATIK, Florin Pârvu, fostul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești, va încerca să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare.

FC Voluntari și-a găsit antrenor după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică! Tehnicianul tocmai a plecat și el de la un club din Superliga

FC Voluntari l-a demis pe Nicolae Dică chiar înainte de prima etapă din play-out. Fostul antrenor de la FCSB a înregistrat patru înfrângeri și trei remize pe banca ilfovenilor, mult prea puțin în lupta acerbă pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Florin Pârvu, antrenorul dat afară de Petrolul Ploiești după ratarea play-off-ului, va fi noul tehnician al lui FC Voluntari. „Lupii galbeni” au anunțat despărțirea de antrenorul în vârstă de 48 de ani după eșecul cu Sepsi, scor 1-2, în ultima rundă a sezonului regulat.

FC Voluntari a terminat sezonul regulat pe locul 15, penultimul. Ilfovenii vor începe play-out-ul pe locul 9, care duce direct în liga secundă. Florin Pârvu urmează să debuteze pe banca celor de la FC Voluntari în prima etapă din play-out contra celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari, doar a doua echipă din cariera lui Florin Pârvu

Florin Pârvu a fost instalat pe banca celor de la Petrolul Ploiești pe 8 februarie 2023. După mai bine de un an, tehnicianul a fost demis de conducerea „lupilor galbeni”. Suporterii l-au criticat dur pe Florin Pârvu pentru ratarea play-off-ului.

FC Voluntari va fi doar a doua echipă din SuperLiga pe care Florin Pârvu o antrenează după Petrolul Ploiești. De-a lungul carierei, Florin Pârvu a fost antrenor secund al lui Marian Bondrea, Nicolo Napoli sau Ionel Gane la Turnu-Severin.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Florin Pârvu a fost antrenor secund la Rapid, dar și antrenor principal la echipa U19 a chinezilor de la Henan FC. În perioada 8 februarie 2023 – 9 martie 2024, Florin Pârvu a adunat 48 de meciuri pe banca Petrolului Ploiești.

  • 16 victorii, 16 egaluri și 16 înfrângeri a adunat Florin Pârvu pe banca Petrolului Ploiești
  • 395 de zile a stat Florin Pârvu pe banca Petrolului Ploiești
ADVERTISEMENT

FC Voluntari, cea mai grea situație din ultimii ani

FC Voluntari are mari emoții în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. Echipa condusă de Bogdan Bălănescu a adunat 11 meciuri consecutive fără victorie, dintre care șapte înfrângeri și patru remize. Nicolae Dică a fost adus la Voluntari la finalul lunii ianuarie, după demiterea tandemului Ilie Poenaru – Marin Dună.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că FC Voluntari l-a contactat pe Liviu Ciobotariu, fostul antrenor al ilfovenilor, încă dinaintea meciului cu U Cluj, scor 0-0. Totuși, „Ciobi” nu a dat curs propunerii venite din partea trupei lui Florentin Pandele.

ADVERTISEMENT