Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 21 februarie 2022. Meciurile din Turcia și România ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de luni, 21 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Super Lig și Liga 1, cu implicații în ambele zone al clasamentelor.
20.02.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 21 februarie 2022 Meciurile din Turcia si Romania ne aduc un castig de peste 350 de lei
Biletul zilei de luni, 21 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Super Lig și Liga 1, cu implicații în ambele zone al clasamentelor. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Turcia și România în care se joacă formații de tradiție. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,76 la Unibet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Goztepe – Galatasaray Istanbul, din etapa a 26-a din Super Lig, care va începe la ora 19:00. Ambele echipe se află periculos de joc în clasament și un nou pas greșit le-ar bagă în lupta pentru evitarea retrogradării

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Academica Clinceni – Universitatea Craiova, din runda a 27-a din Liga 1, care are startul la ora 19:55. Oltenii sunt în revenire de formă, iar această deplasare pare o simplă formalitate.

Golurile de la Goztepe – Galatasaray aduc o cotă de 1,93

Galata trăiește periculos în acest sezon, fiind la doar trei puncte deasupra primului loc retrogradabil. O situație de neconceput pentru fanii pasionali care cer măsuri drastice pentru ca favoriții să nu ajungă în liga secundă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Schimbarea lui Fatih Terim cu Domenec Torrent nu a adus declicul așteptat și ”Cim Bom” a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie. Mai mult spaniolul i-a scos din echipă pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, lucru care i-a înfuriat pe cei doi români.

Nici Goztepe nu stă mai bine în clasament, fiind un loc sub Galata, și de aceea este de așteptat ca ambele echipe să caute victoria pentru lua o gură de oxigen. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,93.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,95 de la Clinceni – Universitatea Craiova pentru biletul zilei

Oltenii au o misiune facilă în fața unei echipe aflată în colaps și care se prezintă la acest joc după ce runda precedentă a luat nu mai puțin de opt goluri în partida cu Farul lui Gică Hagi.

O victorie în fața ilfovenilor le-ar asigura ”juveților” o liniște pentru ultimele etape ale sezonului regulat, luând o opțiune importantă pentru play-off, dar Laurențiu Reghecampf le-a cerut elevilor săi să nu-și subestimeze adversarul.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii au luat ultimul punct la mijlocul lunii decembrie, iar de atunci au șase înfrângeri la rând și 18 goluri încasate. Pentru acest joc am ales pronosticul ”peste 9,5 cornere”, pentru că și cota de 1,95 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 376 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,93 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Goztepe – Galatasaray Istanbul și o cotă de 1,95 pentru ”peste 9,5 cornere” la Academica Clinceni – Universitatea Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,76. Numai bună pentru un câștig de 376 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT