Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 22 februarie 2021. Câştig de 380 de lei cu înfrângerile „lanternelor roşii“

21.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 22 februarie 2021 Castig de 380 de lei cu infrangerile lanternelor rosii
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 22 februarie 2021. Săptămâna începe cu ultimele meciuri ale etapelor de weekend, iar înfrângerile a două formaţii aflate pe ultimul loc în campionatele lor ne pot aduce un câştig important. Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 3,80 care poate fi transformată în 380 de lei la o miză de 100.

Primul meci de pe biletul zilei este Viitorul Constanţa – Poli Iaşi, de la 20:30, în etapa 24 din Liga 1. Ambele formaţii trec printr-o perioadă neagră, fără victorie în ultimele 8 runde şi se clasează în partea de jos a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Juventus – Crotone, de la 21:45, în etapa cu numărul 23 din Serie A, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei la pariuri. Se anunţă un meci dezechilibrat între campioana en-titre şi „lanterna roşie“ din acest moment. Gazdele sunt favorite clare, iar o victorie le poate readuce în top 4, pe loc de Champions League.

Victorie cu goluri, cotă 2,25 pe biletul zilei

Viitorul are o singură victorie în 2021, în chiar primul meci al anului, 2-1 cu Hermannstadt, pe 10 ianuarie. De atunci, însă, dobrogenii au mai luat doar 5 puncte din tot atâtea remize, iar în ultimele 3 partide de Liga 1 au pierdut. Din această cauză, Viitorul a coborât până pe locul al 12-lea, cu 25 de puncte, şi e la doar 4 puncte peste penultima poziţie.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Poli Iaşi e şi mai slabă decât Viitorul. În 2021 nu are niciun succes, iar ultima victorie a obţinut-o tot împotriva lui Hermannstadt, pe 20 decembrie, 1-0 în deplasare. Moldovenii sunt principalii candidaţi la retrogradare. Doar două puncte în 2021, ultimul loc în campionat şi cea mai slabă defensivă, 53 de goluri încasate (următoarea în acest top e FC Voluntari cu 37 de goluri primite)!

Nici meciurile directe nu îi dau prea multe motive să spere lui Poli Iaşi. Ultima victorie contra Viitorului a fost în urmă cu doi ani, pe 15 februarie 2019, 1-0 în deplasare. De atunci, au mai fost 5 directe, toate în Liga 1, patru succese pentru dobrogeni şi un rezultat de egalitate, la Iaşi. La precedentele două vizite la Ovidiu, Poli Iaşi a pierdut cu acelaşi scor, 1-2, rezultat care se poate repeta şi acum, la felul în care evoluează cele două formaţii. „1 şi peste 2,5 goluri“ are cota 2,25 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă 1,68 pe biletul zilei, pentru o victorie la zero

Juventus este campioana ultimelor 9 ediţii, dar trece prin cea mai grea perioadă din acest sezon. Pentru prima dată, torinezii au două înfrângeri consecutive, 0-1 cu Napoli în Serie A şi 1-2 la Porto în Liga Campionilor. Mai mult, înainte de aceste două eşecuri, a remizat 0-0 cu Inter în semifinala Cupei Italiei. Meciul contra lui Crotone este prilejul perfect pentru a rupe seria neagră, iar un succes o poate readuce pe Juventus în top 4.

Crotone este ultima în Serie A, cu doar 12 puncte în 22 de partide. Oaspeţii nu au niciun succes în cele 11 deplasări, în care au pierdut de 9 ori şi au remizat în alte două ocazii (0-0 cu Udinese şi Torino). Nouă goluri marcate şi 30 primite este golaveraj lui Crotone afară, al doilea cel mai slab atac şi cea mai proastă defensivă.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Crotone a mai jucat pe terenul lui Juventus de 3 ori şi a pierdut de fiecare dată cu 0-3 (o dată în 2007 şi de două ori în 2017). Dar, în precedentele două directe, ambele pe teren propriu, oaspeţii de astăzi au smuls un punct marelui Juventus. A fost 1-1 în 2018, dar şi în turul acestei ediţii de campionat. De altfel, parcursul din deplasare din prima partea a sezonului a fost motivul pentru care torinezii sunt atât de joc în clasament. „Juventus câştigă la zero“ are cota 1,68 la Get’s Bet.

Câştig de 380 de lei cu biletul zilei

În concluzie, o victorie a Viitorului într-un meci cu minimum 3 goluri în faţa lui Poli Iaşi, coroborată cu un succes la zero al lui Juventus contra lui Crotone, poate însemna un câştig de 380 de lei la Get’s Bet

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT