Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 25 aprilie 2022. Câștig de peste 500 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de luni, 25 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal pasionante din Liga 1 și Serie A.
24.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 25 aprilie 2022 Castig de peste 500 de lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei de luni, 25 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal pasionante din Liga 1 și Serie A. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Italia, în care se joacă meciuri decisive pentru cupele europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,15 la Betano şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Farul Constanța – FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului din Liga 1, care va începe la ora 21:00. ”Roș-albaștrii” au revenit în forță în lupta la titlu și nu au voie să mai cedeze puncte până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Sassuolo – Juventus Torino, din runda a 34-a din Serie A, care are startul la ora 21:45. ”Bătrâna Doamnă” poate închide discuția pentru locul 4 cu o victorie pe terenul echipei lui Vlad Chiricheș.

Golurile de la Farul – FCSB aduc o cotă de 2,27

În dese rânduri s-a spus că FCSB are punctele asigurate în meciurile cu Farul, dar au fost multe partide în care trupa lui Gică Hagi le-a pus piedică ”roș-albaștrilor”, iar Gică Popescu ține să reamintească faptul că Farul nu va face niciodată astfel de jocuri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Elevii lui Toni Petrea au obținut o viftorie uriașă în etapa trecută pe terenul liderului CFR Cluj și au strâns clasamentul. Cu două puncte de recuperat și cu meciul decisiv în fața ardelenilor pe teren propriu în ultima rundă, vicecampioana are tot dreptul să spere.

Chiar dacă nu are cea mai bună prestație în play-off, Farul este o formație greu de învins acasă, acolo unde joacă un fotbal ofensiv. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele echipe marchează”, pentru că și cota de 2,27 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,27 de la Sassuolo – Juventus pentru biletul zilei

Juventus a avut o revenire de senzație în campionat după un start de sezon mizerabil și cu o victorie pe terenul lui Sassuolo își va asigura practic locul 4, care duce în ediția viitoare a Champions League.

Însă, este clar că Max Allegri va fi nevoit să facă o restructurare masivă a lotului și unul dintre cei care vor părăsi corabia în vară este căpitanul Giorgio Chiellini. Pentru veteranul fundaș cariera nu se oprește aici, el urmând să ajungă în MLS.

ADVERTISEMENT

Sassuolo nu mai este aceeași echipă incisivă din anii trecuți, dar stă liniștită la mijlocul clasamentului. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe și sub 4,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 2,27.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 515 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,27 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în meciul Farul Constanța – FCSB și o cotă de 2,27 pentru ”nu marchează ambele echipei și sub 4,5 goluri” la Sassuolo – Juventus Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,15. Numai bună pentru un câștig de 515 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT