Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 26 februarie 2024. Câștig de 560 de lei

Biletul zilei de luni, 26 februarie 2024, poate aduce un câștig de 560 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și La Liga.
25.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 26 februarie 2024 Castig de 560 de lei
Biletul zilei de luni, 26 februarie 2024, poate aduce un câștig de 560 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din SuperLiga și La Liga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Spaniei, în care favoritele au și avantajul terenului propriu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,60 la Favbet și așteptăm un profit acceptabil.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari, din etapa a 27-a din SuperLiga, care începe la ora 20:00. Oltenii au nevoie urgentă de victorie pentru a nu avea emoții cu locul în play-off.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Girona – Rayo Vallecano, din runda a 26-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Catalanii au început să piardă din turație și de acum încolo orice e posibil.

Golurile de la Universitatea Craiova – FC Voluntari o cotă de 2,90

Duelul din Bănie se anunță a fi unul interesant pentru că oltenii ar putea ajunge chiar în situația de a pierde play-off-ul, în timp ce ilfovenii au nevoie de puncte ca de aer în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Mihai Rotaru l-a confirmat în funcție pe Ivaylo Petev, situația în tabăra ”alb-albaștrilor” este una tensionată. Rezultatele sunt departe de așteptări, iar Universitatea Craiova este la retrogradare într-un clasament al ultimelor 8 etape.

Toată lumea așteaptă o reacție de orgoliu a ”juveților”, mai ales că adversarul este unul modest care nu a mai câștigat în campionat de la începutul lui decembrie. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri în prima repriză: peste 1”, pentru că și cota de 2,90 oferită de Favbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,93 de la Girona – Rayo Vallecano pentru biletul zilei

Trupa lui Michel Sanchez este marea surpriză a acestui sezon din Spania, însă este clar că magia pare să fi ajuns la final și echipa are deja două înfrângeri în ultimele două etape, una dintre ele la scor în fața liderului Real Madrid.

De partea cealaltă, Rayo are parte de un 2024 dezastruos până acum. După o victorie în chiar primele zile ale anului, madrilenii au înregistrat 4 înfrângeri și 2 rezultate de egalitate și au ajuns aproape de zona periculoasă.

ADVERTISEMENT

Girona mizează pe ultimele puteri pentru a se menține în Top 4 și să prindă astfel un nesperat loc în ediția viitoare din Champions League. La acest meci vom miza pe varianta ”Girona câștigă repriza a doua”, care are la Favbet o cotă de 1,93.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 560 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 2,90 pentru pronosticul ”total goluri în prima repriză: peste 1” în meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari și o cotă de 1,93 pentru ”Girona câștigă repriza a doua” la Girona – Rayo Vallecano, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,60. Numai bună pentru un câștig de 560 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT