Sport

Real Madrid – Girona 4-0. Elevii lui Carlo Ancelotti își consolidează poziția de lider în La Liga

Real Madrid a învins Girona, scor 4-0, după o prestație excelentă a elevilor lui Carlo Ancelotti. Golurile partidei au fost marcate de Vinicius, Bellingham și Rodrygo.
10.02.2024 | 21:32
Real Madrid  Girona 40 Elevii lui Carlo Ancelotti isi consolideaza pozitia de lider in La Liga
Real Madrid - Girona, în etapa 25 din La Liga. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
10-02-2024
17:13

Real Madrid - Girona 4-0 (Vinicius 6; Bellingham 35, 54; Rodrygo 61)

Înfruntarea dintre Real Madrid și Girona se termină cu scorul de 4-0. În acest moment, “galacticii” ocupă prima poziție în clasamentul La Liga, cu 61 puncte, cu 5 mai multe decât adversara de astăzi, Girona.

Min. 90: Joselu ratează penalty-ul, iar partida se termină 4-0.

Min 89: Arda Guler eset faultat în careu și arbitrul dicetază lovitură de pedeapsă.

Min. 83: Brahim Diaz trimite un șut cu latul, dar balonul se duce mult pe lângă poarta Gironei.

Min. 61: GOOOL Real Madrid!!! Rodrygo își trece numele pe tabela marcatorilor după o cursă spectaculoasă. 

Min. 54: GOOOL Real Madrid!!! Vinicius reușește un dribling spectaculos în tușă și trimite mingea spre poartă. Gazzaniga respinge în piciorul lui Bellingham, care duce scorul la 3-0.

Min. 47: Gutierrez trimite o centrare periculoasă, dar Lunin iese bine și respinge mingea.

Min. 45+1: Camavinga creează o fază periculoasă, dar Bellingham trimite balonul mult peste poarta lui Gazzaniga.

Min. 35: GOOOL Real Madrid!!! Vinicius reușește o pasă perfectă pentru Bellingham. Englezul driblează portarul și trimite mingea în plasa porții adverse.

Min. 32: Bellingham trage din afara careului, dar șutul său nu prinde cadrul porții.

Min. 23: Valverde șutează de la marginea careului de 16 metri fix în brațele portarului.

Min. 21: Camavinga forțează o pătrundere în careul Gironei și este lovit. Madrilenii cer penalty, dar arbitrul consideră că faultul s-a petrecut în afara careului.

Min. 6 – GOOOL Real Madrid!!! Vinicius trimite un șut din afara careului direct în viclul porții apărate de Gazzaniga.

Meciul a început!

Real Madrid: Lunin – Lucas, Carvajal, Tchouaméni, Mendy – Camavinga, Kroos, Valverde, Bellingham – Vinicius, Rodrygo.
Antrenor: Carlo Ancelotti

Girona: Gazzaniga – Couto, García, Juanpe, Gutiérrez – Martín, García, Portu, Savio, Tsygankov – Dovbyk
Antrenor: Michel Sanchez

Meciul Real Madrid – Girona are loc sâmbătă, 10 februarie, cu începere de la ora 19:30, în cadrul etapei a 25-a din La Liga și reprezintă total neprevăzutul duel la titlu al acestui sezon, marea revelație catalană având la acest moment doar două puncte mai puțin decât cea mai titrată echipă din istoria fotbalului spaniol. E adevărat, un succes al galacticilor ar mări la cinci puncte diferența și probabil că ar reprezenta momentul decisiv al desprinderii în cursa pentru titlu.

Unde se joacă meciul Real Madrid – Girona

Confruntarea Real Madrid – Girona se desfășoară sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19:30, pe celebrul stadion Santiago Bernabeu din  capitala Spaniei, în etapa a 25-a din La Liga. Este cel mai ciudat meci pentru titlu, pentru că Girona era până acum o formație catalană modestă, care se mulțumea să își asigure prezența în prima divizie sau să ocupe un loc liniștit.

ADVERTISEMENT

Girona din acest sezon este o echipă frumoasă, foarte ofensivă, capabilă să pună probleme serioase absolut oricui. Evoluțiile Gironei au stârnit interesul fanilor madrileni, care vor veni în număr mare pentru a fi alături de favoriți, pentru că o victorie ar asigura oarecare liniște odată cu desprinderea la cinci puncte de Girona.

Cine transmite la TV partida Real Madrid – Girona

Partida Real Madrid – Gironase joacă sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19:30,pe celebrul stadion Santiago Bernabeu din  capitala Spaniei, în etapa a 25-a din La Liga.  și va fi transmisă în direct pe programele Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vestea absolut șocantă din punct de vedere meteorologic vine de unde ne-am fi aștepta cel mai puțin, adică de la Madrid. În capitala Spaniei este o zi urâtâ, mai mult de atât va ploua destul de mult în mai multe reprize, ceea ce se poate întâmpla și la ora meciului. Temperatura va fi scăzută, doar 10 grade la amiză, în jur de 4-5 la ora partidei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Real Madrid – Girona

Patru absenți are Carlo Ancelotti la Real Madrid, unii cu state vechi de serviciu, precum portarul Courtois și fundașul Alaba, alții relativ mai vechi, fundașul central Militao și altele noi, fundașul Rudiger, astfel încât galacticii sunt cam descoperiți pe axul central al apărării.

ADVERTISEMENT

Lista de indisponibilități a Gironei este ceva mai mare, cuprinzând șase nume: Blind, Gerrera, Jastin, Lopez, Roca, Vella. Girona vine să joace fotbal deschis pe Bernabeu, încurajată de faptul că a reușit să câștige pe terenul Barcelonei, căreia i-a marcat nu mai puțin de patru goluri!

Cote la pariuri la jocul Real Madrid – Girona

Este meciul primelot două echipe, nimic de spus, distanța e doar de două puncte în  favoarea Realului, pentru că Girona nu a putut bate acasă etapa trecută pe Real Sociedad, dar pentru casele de pariuri meciul nu are istoric, gazdele fiind favoriter la o cotă foarte joasă, 1,40. Dacă Girona repetă isprava de la Barcelona are o imensă cotă de 8,20 la victorie. Șansă dublă X2 ajunge la 3,50 iar un gol al oaspeților la cota de 1,75.

ADVERTISEMENT

Nu sunt multe meciuri directe pe Santiago Bernabeu. Real are două victorii cu goluri multe, 4-2 și 6-3, dar și catalanii au scos un egal și au obținut în 2019 o istorică victorie în capitala Spaniei cu scorul de 2-1. Real însă a predat o lecție de fotbal chiar la Girona în turul acestei ediții, victorie la scor de neprezentare, un 3-0 fără drept de apel.

 

 

ADVERTISEMENT