Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 3 mai 2021. Câștig de peste 340 de lei din Liga 1 și Serie A

02.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 3 mai 2021 Castig de peste 340 de lei din Liga 1 si Serie A
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 3 mai 2021. Un meci din Liga 1 și altul din Serie A, o cotă totală de 3,45 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 340 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu derby-ul FCSB – CFR Cluj, din etapa a cincea a play-off-ului din Liga 1, care va începe la ora 20.30. Ardelenii au trecut pe primul loc după rezultatele din runda precedentă, dar ”roș-albaștrii” nu renunță la luptă.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Torino – Parma, din etapa a 34-a din Serie A, care are startul la ora 21:45. Dacă oaspeții mai au doar șanse teoretice la salvarea de la retorgradare, gazdele sunt primele deasupra liniei însă pericolul este iminent.

Meciul FCSB – CFR Cluj aduce o cotă de 1,50 la biletul zilei

Marele derby al Ligii 1 va avea loc la Giurgiu, iar FCSB caută revanșa în fața ardelenilor după ce a pierdut locul 1 în etapa trecută, dar și Supercupa României, pe care trupa lui Edi Iordănescu și-a adjudecat-o la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Tehnicianul ardelenilor este de părere că trecerea în fruntea clasamentului nu este un mare avantaj pentru echipa sa și consideră că bătălia pentru titlu se va da în trei până la finalul sezonului.

FCSB s-a reunit într-o atmosferă relaxantă la Berceni, iar jucătorii au făcut concurs de spart ouă. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,50.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Torino – Parma aduc o cotă de 2,30 pentru biletul zilei

Întâlnirea dintre Torino și Parma, care închide etapa a 34-a, este între două formații aflate cu cuțitul la os, dar care au oferit spectacol și goluri multe în ultimele partide din Serie A. Din păcate, soarta parmegianilor pare compromisă.

Antrenorul Roberto D’Aversa nu îi va avea la dispoziție pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, cei doi români accidentându-se într-un moment în care se aflau pe val și fiind puțin probabil să mai joace în acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

Cum spectrul retrogradării se vede tot mai clar, așteptă un meci în care cele două echipe să caute golul cât mai des. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 345 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,50 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri” în meciul FCSB – CFR Cluj și o cotă de 2,30 pentru ”peste 3,5 goluri” la Torino – Parma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,45. Numai bună pentru un câștig de 345 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: