Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 4 martie 2024. Câștig de 612 lei cu fotbal

Biletul zilei la pariuri, luni, 4 martie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 612 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
03.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 4 martie 2024 Castig de 612 lei cu fotbal
Biletul zilei la pariuri, luni, 4 martie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 612 de lei cu fotbal. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ziua de luni programează dueluri foarte tari în campionatele din Europa. Am ales două meciuri foarte interesante din SuperLiga și Premier League și am construit o cotă totală de 7,48 la Superbet. Potențialul câștig va fi de 612 de lei, dacă vom plasa miza de 100 de lei.

Universitatea Craiova – Rapid ne rezervă o cotă de 3,40 pe biletul zilei la pariuri

Universitatea Craiova – Rapid este epilogul rundei cu numărul 29 din SuperLiga, penultima rundă a sezonului regulat. Confruntarea de foc de pe „Ion Oblemenco” este programată luni, 4 martie, de la ora 20:00. Ambele formații și-au asigurat matematic prezența în play-off.

ADVERTISEMENT

Rapid a trecut peste eșecul greu de digerat cu Poli Iași. Formația lui Cristiano Begodi a învins-o categoric pe UTA Arad în etapa precedentă, scor 4-1. Giuleștenii continuă cursa de urmărire a liderului FCSB. De cealaltă parte, Universitatea Craiova nu a mai pierdut de 5 meciuri.

Oltenii au înregistrat 3 victorii și două remize, și au moralul ridicat înaintea confruntării cu Rapid. Formația lui Ivaylo Petev se poate apropia de rivale cu o victorie în fața giuleștenilor. Vom alege varianta „X”, care are la Superbet o cotă de 3,40.

ADVERTISEMENT

Sheffield Utd – Arsenal sare în ajutor cu o cotă de 2,20

Sheffield Utd – Arsenal, ultimul meci al etapei a 27-a din Premier League, are loc luni, 4 martie, ora 22:00. „Tunarii” au nevoie de victorie pentru a ține aproape de liderul Liverpool. „Cormoranii” au câștigat la ultima fază pe terenul lui Nottingham Forest.

Echipa antrenată de Mikel Arteta caută a 7-a victorie consecutivă în Premier League. În turul „optimilor” UEFA Champions League, Arsenal a cedat surprinzător pe terenul lui FC Porto, scor 0-1. Echipa de pe Emirates Stadium ocupă locul 3 în Premier League.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Sheffield Utd este cu un pas în Championship. Gazde la meciul de luni seară, Sheffield Utd ocupă ultimul loc în clasament, cu 13 puncte după 26 de etape. Vom alege varianta „GG”, care are la Superbet o cotă de 2,20.

Biletul zilei la pariuri, luni, 4 martie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 612 lei

Biletul zilei la pariuri, luni, 4 martie 2024.
Biletul zilei la pariuri, luni, 4 martie 2024.

Astfel, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 3,40 pentru pronosticul „X” în meciul Universitatea Craiova – Rapid și o cotă de 2,20 pentru „GG” la Sheffield Utd – Arsenal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,48. Numai bună pentru un câștig de 612 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT