Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 12 iulie 2022. Câștig de aproximativ 350 de lei cu meciuri din preliminariile Champions League

Biletul zilei de marți, 12 iulie 2022, poate aduce un câștig de aproximativ 350 de lei cu ajutorul a două partide din preliminariile Ligii Campionilor.
11.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 12 iulie 2022 Castig de aproximativ 350 de lei cu meciuri din preliminariile Champions League
Biletul zilei la pariuri, marți, 12 iulie 2022. Câștig de aproximativ 350 de lei cu meciuri din preliminariile Champions League. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marți, 12 iulie 2022, la biletul zilei la pariuri va vom propune să pariați pe două partide din manșa retur a primului tur preliminar din Liga Campionilor. Este vorba despre două meciuri care se anunță destul de echilibrate, dar de la care așteptăm să se marcheze multe goluri. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,57 la Superbet.

Vom deschide biletul de marți, 12 iulie 2022, cu duelul dintre Qarabag și Lech Poznan. În tur, oaspeții s-au impus cu scorul de 1-0. Cea de-a doua manșă se va disputa pe Tofiq Bahramov Stadium din Baku, începând cu ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Pentru al doilea meci vom merge în Islanda pentru a vedea confruntarea dintre Vikingur Reykjavik și Malmo FF. Manșa tur a fost una extrem de spectaculoasă, fosta adversară a lui CFR Cluj reușind să se impună cu 3-2. Returul va începe la ora 22:30.

Golurile de la Qarabag – Lech Poznan vin cu o cotă de 1,70 la biletul zilei

Lech Poznan pleacă cu prima șansă în confruntarea din Azerbaidjan. Campioana Poloniei a câștigat cu 1-0 meciul tur și e cu un picior în runda a doua a preliminariilor UEFA Champions League. Săptămâna trecută, singurul gol al partidei a fost înscris de atacantul suedez Mikael Ishak, în minutul 41.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Având în vedere că joacă pe teren propriu, ne așteptăm ca azerii să aibă și ei un cuvânt de spus la retur și să marcheze în poarta polonezilor, care, foarte probabil, nici ei nu se vor lăsa mai prejos. Prin urmare, la acest duel, varianta pe care vom miza este „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 1,70.

Cotă 2,10 pentru spectacolul care se anunță în Vikingur Reykjavik – Malmo

Vikingur Reykjavik – Malmo a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri care au avut loc săpătmâna trecută în prima manșă a primului tur preliminar din Liga Campionilor. S-au marcat cinci goluri, iar suedezii au fost cei care au avut câștig de cauză, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Rezultatul a ajutat-o pe campioana Suediei și în competiția internă. Înainte de deplasarea în Islanda, Malmo FF s-a impus la scor de neprezentare, acasă, în fața lui Varberg și e pe locul 4, la patru puncte în spatele liderului Hacken.

De cealaltă parte, islandezii au câștigat cu 3-2 în campionat contra lui IA și sunt la șase puncte în spatele echipei care ocupă locul 1, Breidablik. Astfel, la confruntarea dintre cele două formații nordice vom paria pe „ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, pronostic care la Superbet ne oferă o cotă de 2,10.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 340 de lei

Biletul zilei la pariuri, 12 iulie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,70 pentru pronosticul „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” în meciul Qarabag – Lech Poznan și o cotă de 2,10 pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la Vikingur Reykjavik – Malmo FF, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,57. Numai bună pentru un câștig de 340 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT