Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 12 martie 2024. Câștig de 405 lei

Biletul zilei de marți, 12 martie 2024, poate aduce un câștig de 405 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League.
11.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 12 martie 2024 Castig de 405 lei
Biletul zilei de marți, 12 martie 2024, poate aduce un câștig de 405 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League, în care se pleacă de pe picior de egalitate. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,25 la Superbet și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Arsenal Londra – FC Porto, care începe la ora 22:00. ”Tunarii” tremură pentru calificare, deoarece portughezii au dovedit că sunt o nucă greu de spart.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – SSC Napoli, programată tot de la ora 22:00. Presiunea este foarte mare în ambele tabere, pentru că pe plan intern obiectivele sunt ca și ratate.

Cotă de 2,30 de la Arsenal – FC Porto pentru biletul zilei

Trupa lui Mikel Arteta se află într-un moment foarte bun al sezonului ajungând pe primul loc în Premier League, însă prestația din tur, de la Porto, lasă multe semne de întrebare pentru duelul de pe Emirates.

ADVERTISEMENT

Londonezii au suferit foarte mult în prima manșă și se pot considera norocoși că au plecat doar cu o înfrângere la limită. Doar că scăpați ca prin urechile acului cu un 0-1, ”tunarii” pot întoarce soarta calificării.

Portughezii au un sezon modest pe plan intern și sunt ieșiți din cursa la titlu, astfel că sunt focusați mai mult pe parcursul european. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Barcelona – Napoli aduc o cotă de 1,85

Catalanii se află pe o pantă ascendentă după cele 8 meciuri consecutive fără înfrângere, iar remiza din tur, 1-1 la Napoli, îi așază în postura de favoriți la calificarea în sferturile de finală ale Champions League.

Și italienii par să-și fi revenit odată cu aducerea pe banca tehnică a lui Francesco Calzona, însă sunt departe de jocul spectaculos oferit în stagiunea precedentă când au cucerit titlul în Serie A.

ADVERTISEMENT

În ciuda mizei uriașe, este de așteptat să vedem un joc deschis între două formații în care ofensivele sunt mult peste defensive. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri Barcelona: peste 1,5”, care are la Superbet o cotă de 1,85.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 405 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,30 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Arsenal Londra – FC Porto și o cotă de 1,85 pentru ”total goluri Barcelona: peste 1,5” la FC Barcelona – SSC Napoli, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,25. Numai bună pentru un câștig de 405 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT