Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 februarie 2021. Liga Campionilor ne aduce un câștig foarte atractiv

15.02.2021 | 23:30
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 februarie 2021. Două meciuri din Champions League ne oferă posibilitatea de a face profit. Noi am ales să mizăm 100 de lei la Get’s Bet, pe o cotă de 2,79 și un câștig potențial de aproape 300 de lei.

Prima propunere vine din întâlnirea RB Leipzig vs FC Liverpool, două echipe adepte ale fotbalului spectacol, care marchează multe goluri, dar și încasează.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci, Barcelona – PSG, va fi cu siguranță o pledoarie pentru fotbal. Chiar dacă Neymar nu va juca pe Camp Nou, parizienii au forța de a pune probleme catalanilor.

Cota 1,80 pentru cel puțin un gol al lui Mohamed Salah, pe biletul zilei din 16 februarie

FC Liverpool este campioana en titre în Premier League, dar în acest sezon pare să piardă teren în lupta cu cele două mari rivale din Manchester. Acest lucru ne îndreptățește să credem că Jurgen Klopp și băieții lui vor face tot ce le stă în putință să cucerească trofeul Champions League, iar înfruntarea cu RB Leipzig este încă o șansă pentru ”Cormorani” să-și mai spele păcatele față de fani.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Mizăm pe cel puțin un gol marcat de Mohamed Salah, cel mai în formă atacant al lui Liverpool și prin prisma faptului că nemții sunt buni încasatori. În ultimele 5 meciuri din Liga Campionilor au comis extrem de multe greșeli în apărare și au primit mereu gol. Pe lângă forma sportivă excelentă, un alt atu al lui Salah este acela că starul lui Liverpool execută foarte bine atât loviturile libere, cât și penaltiurile.

De partea cealaltă, RB Leipzig, așa cum aminteam mai devreme a încasat cel puțin un gol în fiecare din ultimele cinci meciuri din Champions League. În total vorbim de 12 goluri în cinci meciuri. Nu e mai puțin adevărat că sunt și o echipă eminamente ofensivă, iar acest lucru ar putea fi speculat de omul de gol numărul 1 de la Liverpool. Mizăm așadar pe defensiva visătoare a nemților pentru un pronostic ”Mohamed Salah marchează”, care are o cotă mai mult decât ofertantă de 1,80 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,55 pentru spectacolul din Barcelona – PSG

Al doilea meci pe care vi-l supunem atenției este întâlnirea dintre Barcelona și PSG, două echipe pentru care câștigarea trofeului Champions League ste o prioritate. În La Liga, respectiv în Ligue 1, niciuna dintre oponentele de marți nu este lider ceea ce ne face să credem că, deși fără spectatori, meciul se va juca și pentru a mai face pace cu fanii, evident neobișnuiți cu alte poziții în clasament în afară prima.

În plus, pentru câteva dintre vedetele care se vor afla pe gazon, acest sezon va fi ultimul pentru actualele lor echipe și tocmai de aceea mizăm pe dorința lor de a câștiga nu doar meciul, ci și trofeul pus în joc. Oameni precum Lionel Messi sau Marquinhos, experimentați și dornici să schimbe cluburile, conform zvonurilor din ultima vreme, vor fi cu siguranță determinați să creeze spectacol.

ADVERTISEMENT

O astfel de partidă în care vor fi pe teren și oameni precum Kylian Mbappe, Mauro Icardi, Antoinne Griezmann sau Lionel Messi, nu ne putem aștepta decât la goluri și spectacol.  Mergem așadar pe varianta „peste 2,5 goluri“, care are cota foarte bună 1,55 la  Get’s Bet.

Câștig de 279 de lei cu biletul zilei din 16 februarie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În concluzie, ar trebui să avem parte de un spectacol mai mult decât atractiv în meciurile RB Leipzig – FC Liverpool și Barcelona – PSG, care însumează o cotă totală de 2,79 la Get’s Bet şi un câștig de 279 de lei, în cazul unei mize de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT