Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 ianuarie 2024. Câștig de 403 lei

Biletul zilei de marți, 16 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 403 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Angliei și Serie A.
15.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 16 ianuarie 2024 Castig de 403 lei
Biletul zilei de marți, 16 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 403 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Angliei și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din Cupa Angliei și alta din campionatul Italiei, în care există favorite clare la victorie. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,03 la Unibet și așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Bristol City – West Ham United, rejucare din turul 3 al Cupei Angliei, care începe la ora 21:45. ”Ciocănarii” nu-și mai permit să ia la preț de matineu adversara, pentru că pot avea surprize.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Juventus Torino – Sassuolo, din etapa a 20-a din Serie A, programată tot de la ora 21:45. ”Bătrâna Doamnă” are nevoie de victorie pentru a rămâne în plasa liderului Inter Milano.

Cotă de 1,85 de la Bristol – West Ham pentru biletul zilei

După un 1-1 neașteptat pe teren propriu cu micuța formație aflată în partea a doua a clasamentului din Championship, trupa lui David Moyes trebuie să tureze motoarele dacă vrea să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că ”ciocănarii” sunt mai degrabă atenți către Premier League, acolo unde speră să dea marea lovitură și să ajungă în Top 4 pentru a putea juca în sezonul viitor de Champions League.

Bristol este o formație fără prea mari pretenții în liga secundă și în mod normal dacă ”ciocănarii” joacă la capacitate maximă nu ar trebui să aibă probleme. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Unibet o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Cartonașele de la Juventus – Sassuolo aduc o cotă de 2,18

Întâlnirea de pe Allianz Stadium din Torino, care închide etapa cu numărul 20 din Serie A, pare una destul de simplă la prima vedere pentru Juventus, dar Sassuolo este o echipă destul de periculoasă în ciuda sezonului mai slab pe care îl traversează.

”Bătrâna Doamnă” este într-o formă pe care nu mulți o preconizau, având 16 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Mai mult, cu o victorie elevii lui Max Allegri rămân la 2 puncte în spatele Interului și pot spera la titlu.

ADVERTISEMENT

După succesul cu Fiorentina, Sassuolo pare să fi ieșit din pasa neagră și merge la Torino să închidă joacul pentru a încerca să smulgă un punct. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total cartonașe Juventus: peste 2,5”, pentru că și cota de 2,18 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 403 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Bristol City – West Ham United și o cotă de 2,18 pentru ”total cartonașe Juventus: peste 2,5” la Juventus Torino – Sassuolo, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,03. Numai bună pentru un câștig de 403 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT