Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 martie 2021. Două favorite ne aduc aproape 300 de lei

15.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 16 martie 2021 Doua favorite ne aduc aproape 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de marți, 16 martie 2021 ne poate aduce un câștig de aproape 300 de lei mulțumitp unei cote totale de 2,99 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe succesele a două dintre forțele din Liga Campionilor și Liga 1.

Primul meci care ne interesează este cel dintre Universitatea Craiova și UTA, din Liga 1. Duelul se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care o avem în vedere este cea dintre Real Madrid și Atalanta, din Liga Campionilor. Returul dublei din optimi se va disputa pe Santiago Bernabeu.

Victoria celor de la U Craiova aduce o cotă de 1,42 pe biletul zilei din 16 martie

Universitatea Craiova pare să își fi găsit echilibrul cu grecul Marinos Ouzounidis pe bancă. Atât rezultatele cât și jocul echipei dau speranțe fanilor că alb-albaștrii pot fi pretendenți serioși la titlu. Iar după victoria cu 2-0 de la Mediaș, oltenii au ajuns la trei succese consecutive în toate competițiile. Cu siguranță Ouzounidis nu ia în calcul să piardă puncte pe teren propriu, pentru a se menține la cel mult șapte puncte de primele două poziții, ocupate de FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, oaspeții de la UTA păstrează doar șanse teoretice la un loc de play-off, fiind la patru puncte tot atâtea locuri distanță de o poziție care să asigure accesul printre primele șase formații ale României. Oamenii lui Laszlo Balint vin după o înfrângere la limită cu FCSB, scor 0-1, dar au pierdut și cu CFR Cluj, tot cu același scor. Deși sunt mai buni în deplasare decât pe teren propriu, arădenii nu par capabili de o surpriză în Bănie, având în vedere forma traversată.

Echipa lui Marinos Ouzounidis nu are cum să nu profite de oportunitatea de a micșora diferența față de CFR Cluj și FCSB la doar patru puncte. Cele două echipe se vor înfrunta pe Arena Națională vineri, 19 martie. În cazul unui egal, oltenii vor fi la doar cinci puncte de primele locuri, în condițiile în care în play-off se vor înjumătăți punctele.  „1 solist“ are cota 1,42 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Succesul lui Real Madrid cu Atalanta ne aduce o cotă de 2,10

Speranțele la titlu în La Liga continuă să existe pentru Real Madrid, dar cu 11 etape înainte de final, diferența de puncte față de liderul Atletico este una considerabilă, de șase puncte. Astfel, „galacticii” lui Zinedine Zidane se vor concentra îndeosebi pe Liga Campionilor. După ce s-au impus în tur, la Bergamo, doar cu 1-0, ei nu vor permite dublei să le scape din control și vor juca la victorie și partida retur.

Atalanta nu mai este deloc echipa din sezonul trecut și, deși arată în continuare ca o trupă bine legată și foarte spectaculoasă, nu se mai poate baza pe vedeta Papu Gomez, care a ajuns la FC Sevilla. Real Madrid, în schimb, se va putea bucura de revenirile de marcă ale lui Ramos și Benzema.

ADVERTISEMENT

Cum „Zizou” va putea utiliza aproape cel mai bun 11 posibil. În aceste condiții, italienii au șanse mici să scape neînvinși de pe terenul lui Real Madrid în căutare de succese și de reclădire a moralului, după un sezon oscilant. Astfel, vom merge pe varianta „1 solist“, care are cota 2,10 la Get’s Bet.

299 de lei câștigați cu biletul zilei din 16 martie

În concluzie, două victorii ne sunt suficiente pentru un câştig de 299 de lei. Succesul celor de la U Craiova cu UTA este cotată de  Get’s Bet cu 1,42, în timp ce victoria lui Real Madrid cu Atalanta aduce o cotă de 2,10.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT