Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 17 ianuarie 2023. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Copa del Rey și Coppa Italia

Biletul zilei la pariuri de marți, 17 ianuarie 2023, ne poate aduce un câștig în valoare de peste 350 de lei cu meciuri din Cupa Spaniei și Cupa Italiei.
16.01.2023 | 22:35
Biletul zilei la pariuri marti 17 ianuarie 2023 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Copa del Rey si Coppa Italia
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Cupa Spaniei și Cupa Italiei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ziua de marți, 17 ianuarie, ne rezervă primele partide din optimile Copa del Rey și un meci din aceeași fază a Cupei Italiei. Am ales să mizăm pentru biletul zilei la pariuri pe două meciuri interesante care oferă cote tentante. Am alcătuit o cotă totală de 3,53 la Fortuna, iar un potențial bilet verde ne va aduce în buzunare suma de 353 dacă vom alege să mizăm 100 de lei.

Cotă de 1,72 la primul meci de pe biletul zilei la pariuri Real Sociedad – Mallorca

Real Sociedad o înfruntă pe Mallorca în prima partidă din optimile Copa del Rey. Formația antrenată de Imanol Alguacil are moralul ridicat datorită victoriilor venite în ultimele cinci meciuri oficiale. În campionat, Real Sociedad s-a descurcat foarte bine în primele 17 etape, fiind pe locul trei, cu 35 de puncte, la șase lungimi distanță de liderul Barcelona.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Mallorca a pierdut ultimul meci din campionat, scor 0-1 cu Osasuna și are evoluții inconstante. Totuși, formația antrenată de Javier Aguirre se află departe de locurile de retrogradare în La Liga, fiind clasată pe locul 10. Real Sociedad a câștigat ultimele șase dueluri directe cu Mallorca, în timp ce oaspeții din meciul care se va disputa marți, 17 ianuarie, ora 20:00, nu au mai câștigat din 2012 cu Real Sociedad.

Mai mult decât atât, în ultimele șase dueluri, Mallorca nu a reușit să înscrie în poarta lui Real Sociedad, statistică ce ne determină să alegem varianta „1 solist” care are o cotă de 1,72 la Fortuna, foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria la zero a lui Napoli în meciul cu Cremonese ne rezervă o cotă de 2,05

Napoli este, probabil, cea mai în formă echipă din campionatele puternice din Europa. Formația antrenată de Lucian Spalletti este lider detașat în Serie A și are moralul ridicat pentru că în ultimul meci a învins-o categoric, scor 5-1, pe rivala Juventus.

„Napoletanii” au debutat cu o înfrângere în noul an, scor 0-1 cu Inter, însă s-au revanșat o etapă mai târziu, în victoria scor 2-0 cu Sampdoria. În ceea ce privește Coppa Italia, Napoli este la primul meci în actualul sezon, fiind direct calificată în faza optimilor. Meciul cu Cremonese are loc marți, 17 ianuarie, ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Cremonese, care a numit un nou antrenor chiar în ziua meciului, este „lanterna roșie” din Serie A, cu doar șapte puncte în 18 partide. Echipa românilor Vlad Chiricheș și Ionuț Radu a fost nevoită să joace două meciuri pentru a accede în optimile Cupei Italiei. Nou-promovata le-a învins pe rând, pe Ternana, scor 3-2 și Modena, scor 4-2. Datorită formei impresionante arătată de Napoli vom merge pe varianta „Napoli câștigă la zero: da”, care are o cotă de 2,05 la Fortuna.

Posibil câștig de 353 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,72 pentru pronosticul „1 solist” la meciul Real Sociedad – Mallorca și o cotă de 2,05 pentru „Napoli câștigă la zero: da” la Napoli – Cremonese, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,53. Numai bună pentru un câștig de 353 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri de marți, 17 ianuarie 2023.
Biletul zilei la pariuri de marți, 17 ianuarie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT