Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 18 ianuarie 2022. Meciurile din Africa și Anglia ne aduc un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de marți, 18 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Premier League.
17.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 18 ianuarie 2022 Meciurile din Africa si Anglia ne aduc un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două meciuri din Africa și Anglia, extrem de importante pentru traseul competițiilor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,96 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Malawi – Senegal, din ultima etapă a Grupei B de la Cupa Africii pe Națiuni, care va începe la ora 18:00. Întâlnirea este decisivă pentru accederea în faza eliminatorie a turneului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Brighton – Chelsea Londra, din runda a 24-a din Premier League, care are startul la ora 22:00. Trupa lui Thomas Tuchel a pierdut din cadență și pare că a ieșit din lupta la titlu.

Cotă de 2,25 de la Malawi – Senegal pentru biletul zilei

După o remiză neașteptată cu Guinea, Senegalul tremură pentru calificarea directă în faza optimilor de finală și are nevoie să nu piardă în fața micuței, dar arțăgoasei formații din Malawi, pregătită de românul Mario Marinică.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cotați cu mari șanse la câștigarea în premieră a trofeului, senegalezii au avut probleme de lot după infectările cu Covid-19 ale mai multor staruri, iar chiar înaintea etapei precedente l-au pierdut și pe Pape Gueye, suspendat de FIFA pe termen nelimitat.

În schimb, selecționerul Aliou Cisse se poate baza în continuare pe supervedeta Sadio Mane, cel care a adus o victorie in extremis în prima rundă, cu Zimbabwe. Pentru acest joc am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Chelsea aduce o cotă de 1,76

Chelsea se află într-o pasă proastă, fără victorie în ultimele trei etape și cu înfrângere în fața liderului Manchester City, iar deplasarea la Brighton vine într-un moment delicat, dar oamenii lui Tuchel pot da un restart la acest sezon început foarte bine.

Brighton este una dintre cele mai plăcute echipe din acest sezon, vorbind aici de cele care nu fac parte dintre forțele fotbalului englez, iar rezultatele din ultima perioadă confirmă acest lucru, formația lui Graham Potter fiind neînvinsă în ultima lună.

ADVERTISEMENT

Însă, londonezii vin cu dorința clară de a reintra în lupta la titlu și pentru acest lucru au nevoie de victorie. În aceste condiții, vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,76.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 396 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Malawi – Senegal și o cotă de 1,76 pentru ”2 solist” la Brighton – Chelsea Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,96. Numai bună pentru un câștig de 396 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT