Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 19 martie 2024. Câștig de 526 de lei

Biletul zilei de marți, 19 martie 2024, poate aduce un câștig de 526 de lei cu ajutorul a două meciuri de baschet din Euroligă.
18.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 19 martie 2024 Castig de 526 de lei
Biletul zilei de marți, 19 martie 2024, poate aduce un câștig de 526 de lei cu ajutorul a două meciuri de baschet din Euroligă. Sursă foto: euroleaguebasketball.net
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 30-a a Euroligii, în care se dau ultimele bătălii pentru intrarea în play-off. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,26 la NetBet și așteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Maccabi Tel Aviv – Lyon Villeurbanne, care începe la ora 21:05. Israelienii trag tare pentru o calificare pe ultima sută de metri, în timp ce francezii se află la coada clasamentului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Partizan Belgrad – Baskonia Vitoria-Gasteiz, programată de la ora 21:30. Duel interesant între două echipe aflate cu șanse la accederea în fazele eliminatorii.

Punctele de la Maccabi Tel Aviv – Lyon aduc o cotă de 1,90

Maccabi este într-o poziție bună pentru a ajunge în play-off Euroligii, iar o victorie în fața modestei Lyon este imperios necesară. Israelienii sunt într-un moment foarte bun, reușind 3 victorii la rând.

ADVERTISEMENT

După ce în decembrie s-au impus pe terenul francezilor cu 94-91, israelienii sunt mari favoriți să câștige din nou. Cu Josh Nebo și Bonzie Colson în mare formă, Maccabi nu ar trebui să întâmpine probleme.

Mai ales că Lyon, care nu are decât 7 victorii în acest sezon european, este de mult scoasă calculele calificării în play-off. La acest meci vom miza pe varianta ”total puncte: par”, care are la NetBet o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,77 de la Partizan Belgrad – Baskonia pentru biletul zilei

Este de așteptat ca Stark Arena din Belgrad să fie un adevărat vulcan la partida extrem de importantă pe care Partizan o are în lupta pentru a prinde in extremis un loc în play-off-ul Euroligii.

Sârbii sunt mult mai adaptați la ideea de a juca într-o atmosferă crâncenă și din acest punct sunt ușor avantajați. Dar Baskonia este o echipă mai legată și nu ar fi exclus să plece acasă cu o victorie importantă.

ADVERTISEMENT

Ambele formații trag tare pentru a merge în fazele eiminatorii și cel mai probabil vor începe tare jocul. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sfertul cu cele mai multe puncte: sfertul 1”, pentru că și cota de 2,77 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 526 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”total puncte: par” în meciul Maccabi Tel Aviv – Lyon Villeurbanne și o cotă de 2,77 pentru ”sfertul cu cele mai multe puncte: sfertul 1” la Partizan Belgrad – Baskonia Vitoria-Gasteiz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,26. Numai bună pentru un câștig de 526 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT