Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 2 ianuarie 2024. Câștig de 589 de lei

Biletul zilei de marți, 2 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 589 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din La Liga și Cupa Italiei.
01.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 2 ianuarie 2024 Castig de 589 de lei
Biletul zilei de marți, 2 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 589 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din La Liga și Cupa Italiei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din campionatul Spaniei și alta din Cupa Italiei, în care jucătorii trebuie să treacă repede peste petrecerea de Anul Nou. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,89 la MaxBet și așteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Real Sociedad – Deportivo Alaves, din etapa a 19-a din La Liga, care începe la ora 20:15. Este un duel dezechilibrat între două formații cu obiective total diferite.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este AC Milan – Cagliari, din optimile de finală ale Cupei Italiei, programată de la ora 22:00. Partida vine într-un moment în care ambele combatante sunt mai interesate de situația din campionat.

Cotă de 1,84 de la Sociedad – Alaves pentru biletul zilei

În a doua zi a anului, pe Reale Arena din San Sebastian se va disputa derby-ul Țării Bascilor. Unul în care gazdele pornesc din postura de mari favorite, mai ales că luptă pentru un Top 4 care i-ar asigura prezența și în sezonul viitor al Champions League.

ADVERTISEMENT

Alaves este deasupra liniei de retrogradare, dar orice pas greșit o poate trimite în zona minată. Antrenorul Luis Garcia va încerca să pună în teren o echipă care să se apere compact, astfel că șansele lui Ianis Hagi să fie titular sunt destul de mici, mai ales că el abia vine după petrecerea de căsătorie.

Totuși, ținând cont de ambițiile puse în joc, este posibil ca oaspeții să se concentreze mult mai bine la acest joc. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri”, care are la MaxBet o cotă de 1,84.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Milan – Cagliari aduc o cotă de 3,20

Anul fotbalistic în Cizmă începe cu o partidă dezechilibrată la prima vedere din optimile Cupei Italiei. Milan este formația văzută ca mare favorită, însă este o competiție în care surprizele și-au făcut loc mai tot timpul.

”Rossonerii” sunt mai degrabă atenți să nu piardă contactul cu rivalele la titlu, astfel că este de așteptat ca Stefano Pioli să arunce în luptă mai multe rezerve. Varianta este valabilă și pentru Cagliari, care trebuie să scape de locurile de retrogradare în campionat.

ADVERTISEMENT

Cu garniturile a doua și cu jucători care vor să arate că pot fi folosiți mai mult, este posibil să ne aștepte o partidă mai mult decât interesantă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”interval goluri: 4-5”, pentru că și cota de 3,32 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 589 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 1,84 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri în meciul Real Sociedad – Deportivo Alaves și o cotă de 3,20 pentru ”interval goluri: 4-5” la AC Milan – Cagliari, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,89. Numai bună pentru un câștig de 589 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: