Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 23 ianuarie 2024. Câștig de 364 de lei

Biletul zilei de marți, 23 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 364 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Australian Open.
22.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 23 ianuarie 2024 Castig de 364 de lei
Biletul zilei de marți, 23 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 364 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Australian Open. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din sferturile de finală ale tabloului feminin de la Australian Open, în care joacă două dintre marile favorite la câștigarea trofeului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,64 la Betano și așteptăm un profit amplu.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Marta Kostyuk – Coco Gauff, care începe la ora 04:00. Americanca este pe cai mari și visează că poate să-și adauge în palmares un nou titlu important.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Barbora Krejcikova – Aryna Sabalenka, programată în jurul orei 10:00. Va fi un duel interesant între două campioane de Grand Slam.

Cotă de 2,00 de la Kostyuk – Gauff pentru biletul zilei

Aflată pe locul 4 în clasamentul WTA, noua minune a tenisului american are un start de sezon fantastic. Ea a câștigat în prima săptămână a anului turneul de la Auckland, cedând un singur set în finala cu Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT

Parcursul impresionant continuă și la Australian Open, unde nu a pierdut set în primele 4 tururi. Mai mult, ea a cedat până acum doar 16 game-uri, ceea ce arată că este hotărâtă să pună mâna pe un nou titlu de Grand Slam, după US Open 2023.

Kostyuk a profitat din plin de culoarul ivit după eliminările neașteptate ale Mariei Sakkari și Beatriz Haddad Maia, însă e greu de crezut că ucraineanca de pe locul 37 poate face față forței arătate de Gauff. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 18,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Game-urile de la Krejcikova – Sabalenka aduc o cotă de 1,82

Eliminarea polonezei Iga Swiatek în turul 3 a făcut din Aryna Sabalenka marea favorită a tabloului feminin. Bielorusa este campioana en-titre de la Melbourne, acela fiind și singurul său trofeu de Grand Slam.

Sabalenka a măturat în cale tot ce a întâlnit până acum, cedând doar 11 game-uri, însă Krejcikova dă semne că revine la forma care i-a adus surprinzătorul titlu de la Roland Garros în 2021 și poate oricând pune probleme.

ADVERTISEMENT

E adevărat că cehoiaca a avut nevoie de decisiv în trei din cele patru meciuri de la Australian Open, dar asta arată și capacitatea ei de luptă. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 19,5 game-uri”, care are la Betano o cotă de 1,82.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 364 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,003 pentru pronosticul ”sub 18,5 game-uri” în meciul Marta Kostyuk – Coco Gauff și o cotă de 1,82 pentru ”peste 19,5 game-uri” la Barbora Krejcikova – Aryna Sabalenka, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,64. Numai bună pentru un câștig de 364 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT