Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 3 ianuarie 2023. Arsenal și Manchester United ne aduc un câștig de 320 de lei

Meciurile lui Arsenal și Manchester United, combinate pe biletul zilei la pariuri, ne pot aduce marți, 3 ianuarie 2023, un câștig de 320 de lei.
02.01.2023 | 22:47
Biletul zilei la pariuri marti 3 ianuarie 2023 Arsenal si Manchester United ne aduc un castig de 320 de lei
Biletul zilei la pariuri de marți, 3 ianuarie 2023, are un potențial câștig de 320 de lei
ADVERTISEMENT

Două dintre cele mai interesante partide programate marți, 3 ianuarie 2023, în etapa 19 din Premier League sunt alegerile noastre pentru biletul zilei la pariuri. Am obținut o cotă totală de 3,20 de la Casa Pariurilor, iar potențialul câștig va fi de 320 de lei dacă alegem să „riscăm” 100 de lei pe acest bilet.

Golurile în ambele porți la Arsenal – Newcastle ne oferă o cotă de 1,65 pentru biletul zilei la pariuri

Chiar dacă în această rundă din Premier League mai avem programat și un Chelsea – Manchester City, se poate spune că adevăratul șoc este cel dintre Arsenal și Newcastle. Asta dacă e să ne raportăm la pozițiile surprinzătoare pe care le ocupă cele două formații în clasament înainte de disputarea ultimei etape a turului.

ADVERTISEMENT

Arsenal e prima, cu un avans de 7 puncte față de Manchester City, în timp ce adversara sa de marți ocupă un incredibil loc 3, peste echipe mult mai bine cotate ca Liverpool, Manchester United, Tottenham sau Chelsea. Meciul se va juca la Londra, pe „Emirates”, începând cu ora 21:45 (ora României).

Se anunță un duel pe viață și pe moarte, mai ales că și forma arătată de cele două combatante în campionat este una excelentă. Arsenal are 5 victorii consecutive în campionat, în timp ce Newcastle, în același interval de timp, se laudă cu „doar” patru victorii și un egal. În aceste condiții, rezultatul e unul greu de prevăzut, fiind recomandat să evităm un pariu pe soliști. Chiar dacă „tunarii”, jucând pe teren propriu, par favoriți.

ADVERTISEMENT

În ciuda victoriilor pe bandă rulantă, trupa lui Arteta are o mică problemă. Primește, de multe ori, prea ușor goluri, indiferent de adversar sau de locul unde joacă… Iar cum „coțofenele” nu au ajuns întâmplător pe podium, e oarecum ușor de anticipat pronosticul pe care ar trebui să-l alegem. „Ambele marchează” la Arsenal – Newcastle are la Casa Pariuruilor o tentantă cotă de 1,65, pe care nu ar trebui să o ratăm.

Combinație în cotă de 1,94 de la Manchester United – Bournemouth pentru biletul zilei la pariuri

Manchester United – Bournemouth, care se va juca marți de la ora 22:00, este cea de-a doua alegere a noastră din etapa a 19-a din Premier League pentru biletul zilei la pariuri.

ADVERTISEMENT

„Diavolii” lui Erik ten Hag sunt marii favoriți ai acestui joc, nu doar prin prisma numelui sau a faptului că joacă pe teren propriu. Și forma în care se află cele două formații este diametral opusă, avantajul fiiind, evident, de partea gazdelor. Manchester United are 4 victorii și o înfrângere în ultimele 5 etape, în timp ce la Bournemouth sitația este exact pe dos: o victorie și 4 înfrângeri.

Așa că, dacă nu o ieși surpriza chiar acum, vă propunem pariul care în mod normal normal ar trebui să ne facă ziua foarte fericită. Am găsit combinația „1 pauză / 1 final și peste 1,5 goluri în meci” și ar trebui să profităm neapărat de cota de 1,94 oferită de Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Posibil câștig de 320 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,65 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Arsenal – Newcastle și o cotă de 1,94 pentru combinația ”1 pauză / 1 final și peste 1,5 goluri în meci” la Manchester United – Bournemouth, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,20. Numai bună pentru un câștig de 320 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

biletul zilei 3 ianuarie
Biletul zilei la pariuri, marți 3 ianuarie 2023

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT