Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 3 mai 2022. Mizăm pe meciuri din semifinalele UCL și Championship pentru un câștig de aproape 520 de lei

Biletul zilei de marți, 3 mai 2022, ne poate aduce un câștig de 517 de lei cu ajutorul a celor două înfruntări alese, din semifinalele UCL și liga a doua engleză.
02.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 3 mai 2022 Mizam pe meciuri din semifinalele UCL si Championship pentru un castig de aproape 520 de lei
Liverpool - Villarreal. Sursa foto: This is Anfield
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 3 mai 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două ponturi din două partide extrem de atractive și de importante, programate în semifinalele Ligii Campionilor, respectiv în Championship, liga a doua a Angliei. Miză este, evident, extrem de importantă, pentru toate cele patru echipe implicate. Vorbim de două înfruntări în care ne place să credem că vom vedea spectacol fotbalistic de înaltă ținută. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 5,43 la Superbet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de marți, 3 mai 2022, la pariuri, cu duelul dintre Bournemouth și Nottingham Forest. Este o restanță din etapa a 33-a a ligii secunde din Anglia, dar una extrem de importantă pentru ambele oponente. În joc este locul 2, direct promovabil în Premier League. Cele două echipe se situează pe podium și sunt despărțite de doar 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere, așa cum spuneam, ridicăm puțin ștacheta și mergem, virtual, în Spania, pentru manșa a doua din semifinalele Ligii Campionilor dintre Villarreal și Liverpool. În tur s-au impus ”cormoranii” cu 2-0, dar ”submarinul galben” a făcut o primă repriză bună, în care i-au încurcat rău pe băieții lui Jurgen Klopp.

Cotă de 2,05 pe biletul zilei în disputa Bournemouth – Nottingham

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 3 mai 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Bournemouth – Nottingham. Gazdele sunt pe locul 2 în Championship și aspiră la revenirea în Premier League, de unde au retrogradat la finalul sezonului 2019/2020. ”Cireșele” sunt evident favorite în acest duel.

ADVERTISEMENT

Și în disputa tur, de la Nottingham, gazdele acestui duel s-au impus. De altfel, Bournemouth a avut evoluții solide în acest sezon, astfel că locul 2 pe care îl ocupă în acest moment este pe deplin justificat. De partea cealaltă, ”pădurarii” au oscilat între evoluții impresionante și mai modeste, dar au o justificare, prin aceea că au avut un parcurs foarte bun și în Cupa Angliei.

De această dată, în joc sunt trei puncte extrem de importante pentru ambele echipe. Dacă gazdele vor câștiga, sunt virtual promovate în Premier League, întrucât mai este p singură etapă de disputat din sezonul regulat. De partea cealaltă, Forest este obligată să învingă pentru a mai păstra șanse la promovarea directă, în funcție de rezultatele ce se vor înregistra în ultima rundă.

ADVERTISEMENT

Suntem extrem de tentați să spunem că meciul nu se va termina la egalitate, însă, date fiind circumstanțele și o remiză trebuie luată în calcul. Pentru a evita un pont să-l numim strict, vom paria ”safe” și mergem pe varianta goluri totale în meci. Am ales pontul ”între 2 și 3 goluri”, care are la Superbet o cotă extrem de atractivă de 2,05.

Villarreal – Liverpool ne aduce o cotă de 2,65 la biletul zilei

Returul dintre Villarreal și Liverpool nu poate fi ratat de nici un parior pasionat. În joc nu este doar calificarea în marea finală UEFA Champions League ci și target-ul ”cormoranilor” de a câștiga toate trofeele în care a fost sau mai este implicată în acest sezon. După un 2-0 pe Anfield, Liverpool pornește și de această dată favorită.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pe teren propriu Villarreal este o echipă greu de învins, faptul că britanicii au un evident avantaj moral după prima manșă ne îndreptățește să mergem pe un rezultat la capătul căruia trupa lui Jurgen Klopp va sărbători calificarea în finală. Păstrăm o marjă de succes și pentru spanioli, pentru care și un rezultat de egalitate poate fi considerat unul excelent, în condițiile în care Villarreal și-a cam depășit condiția.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Credem, totuși, că va fi un meci strâns, în mare parte, dar mai credem că englezii vor ști să speculeze culoarele pe care spaniolii le vor lăsa deschise, dacă vor decide să încerce o răsturnare spectaculoasă a rezultatului din tur. Mizăm pe goluri și, în acest caz, vom paria ”X2 și 2-3 goluri în meci”, care are o cotă de 2,65 la Superbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 517 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 3 mai 2022, la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,05 pentru pronosticul ”2-3 goluri” în duelul dintre Bournemouth și Nottingham Forest și o cotă de 2,65 pentru ”X2 și 2-3 goluri în meci”, în disputa dintre Villarreal și Liverpool care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 517 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: