Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 30 ianuarie 2024. Câștig de 480 de lei

Biletul zilei de marți, 30 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 480 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Premier League.
29.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 30 ianuarie 2024 Castig de 480 de lei
Biletul zilei de marți, 30 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 480 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din Cupa Africii pe Națiuni și o alta din campionatul Angliei, în care se dau bătălii interesante. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,80 la Mr. Bit și așteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Maroc – Africa de Sud, din optimile de finală de la Cupa Africii pe Națiuni, care începe la ora 22:00. Marocanii sunt mari favoriți prin prisma rezultatului făcut la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Aston Villa – Newcastle United, din runda a 22-a din Premier League, programată de la ora 22:15. Este un duel pasionant pentru cupele europene.

Cotă de 2,40 de la Maroc – Adrica de Sud pentru biletul zilei

”Leii din Atlas” au avut un parcurs foarte bun în faza grupelor, reușind să încheie pe primul loc și fără înfrângere. Mai mult, elevii lui Walid Regragui, au arătat ca o echipă ce poate câștiga mare trofeu.

ADVERTISEMENT

După ce au fost prima formație africană ajunsă în semifinalele unei Cupe Mondiale, Marocul și-au pus ca obiectiv să câștigarea titlului continental pentru a doua oară în istorie, după performanța reușită în 1976.

De partea cealaltă, Africa de Sud a pătimit pentru locul din optimi, iar calificarea a venit după un 0-0 chinuit în fața Tunisiei. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 pauză / 1 final”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Mr. Bit este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Aston Villa aduce o cotă de 2,00

Venirea lui Unai Emery la Aston Villa a făcut din formația din Birmingham o pretendentă la cupele europene. Gazdele sunt deja în Top 4 și visează cu ochii deschiși să prindă Champions League în sezonul viitor.

Ambele formații vin după ce la mijlocul săptămânii trecute au jucat în Cupa Angliei. Villa a scos un 0-0 pe terenul lui Chelsea și urmează o rejucare acasă, în timp ce Newcastle s-a impus lejer în deplasare cu Fulham.

ADVERTISEMENT

”Coțofenele” trag tare să revină în partea superioară a clasamentului, însă în acest sezon pe Villa Park se câștigă foarte greu puncte. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Mr. Bit o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 480 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Mr. Bit o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”1 pauză / 1 final” în meciul Maroc – Africa de Sud și o cotă de 2,00 pentru ”1 solist” la Aston Villa – Newcastle United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,80. Numai bună pentru un câștig de 480 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT