Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 6 februarie 2024. Câștig de 368 de lei

Biletul zilei de marți, 6 februarie 2024, poate aduce un câștig de 368 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Asiei și Cupa Spaniei.
05.02.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 6 februarie 2024 Castig de 368 de lei
Biletul zilei de marți, 6 februarie 2024, poate aduce un câștig de 368 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Asiei și Cupa Spaniei. Sursă foto: sportskeeda.com
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Cupa Asiei și Cupa Spaniei, în care se joacă pentru intrarea în ultimul act. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,68 la NetBet și așteptăm un profit amplu.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Iordania – Coreea de Sud, din semifinalele Cupei Asiei, care începe la ora 17:00. Sud-coreenii sunt mari favoriți, dar iordanienii vor să mai fac o surpriză de proporții.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Mallorca – Real Sociedad, din prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei, programată de la ora 22:00. Ambele formații sunt cu gândul la accederea în marea finală.

Cotă de 1,84 de la Iordania – Coreea de Sud pentru biletul zilei

După ce s-a calificat in extremis în fazele eliminatorii de pe locul 3 într-o grupă în care a fost chiar cu echipa Coreei de Sud, Iordania a propus un fotbal extraordinar și a reușit două victorii încântătoare.

ADVERTISEMENT

Sud-coreenii sunt neînvinși la Cupa Asiei, însă în optimi și sferturi au avut nevoie ba de prelungiri, ba de lovituri de departajare pentru a merge mai departe. Este adevărat că au și întâlnit două echipe de top: Arabia Saudită și Australia.

În grupe, cele două formații au terminat la egalitate, scor 2-2, iar lucrul care sare în evidență este că sud-coreenii au încasat gol în fiecare joc de la turneul final. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri Iordania: peste 0,5”, care are la NetBet o cotă de 1,84.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Mallorca – Real Sociedad aduc o cotă de 2,00

Cupa Spaniei este un trofeu mult mai accesibil în acest sezon pentru formațiile de rang secund și asta pentru că marii coloși Real Madrid și FC Barcelona au părăsit prematur competiția.

Mallorca trage tare în campionat pentru a nu avea emoții cu salvarea de la retrogradare, dar o finală este o atracție foarte mare. Insularii vin după o victorie în sferturi în fața revelației Girona și au încrederea că pot da marea lovitură.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, bascii sunt marii favoriți ai acestei duble și vor să rezolve încă din tur calificarea în finală. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 2-3”, pentru că și cota de 2,00 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 368 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,84 pentru pronosticul ”total goluri Iordania: peste 0,5” în meciul Iordania – Coreea de Sud și o cotă de 2,00 pentru ”total goluri: 2-3” la Mallorca – Real Sociedad, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,68. Numai bună pentru un câștig de 368 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT