Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 7 septembrie. Meciurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei.

Biletul zilei de marți la pariuri ne propune meciuri din grupele de calificare pentru Cupa Mondială din 2022 și ne poate aduce un câștig de peste 400 de lei.
06.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 7 septembrie Meciurile din preliminariile CM 2022 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Două meciuri din preliminariile CM 2022, o cotă de 4,03 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce marți un câștig în valoare de peste 400 de lei.

Primul meci selectat de noi pentru biletul zilei la pariuri este meciul din Portugalia și Azerbajian, meci ce va avea loc la ora 18:00. Portugalia vine după două victorii cu Irlanda de Nord și Qatar. Azerbajian nu stă deloc bine în grupa, aceasta se află pe locul 5 cu doar un singur punct. Cele două s-au întâlnit și în luna martie, când Portugalia s-a impus cu scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat de noi pentru biletul zilei la pariuri este meciul dintre Croația și Slovenia. Cele două își împart podiumul, Croația fiind pe 2 în grupă, iar Slovenia pe 3, separate doar de 3 puncte. De notat este că Slovenia a câștigat meciul direct din acest an cu scorul de 1-0 și caută să producă din nou surpriza. Croația este obligată să câștige meciul din seara asta dacă vrea să mai spere la calificarea directă pentru Campionatul Mondial din 2022.

Cotă de 2,05 pentru biletul zilei la meciul dintre Portugalia și Azerbajian

După meciul amical pe care l-a câștigat împotriva celor din Qatar, Portugalia se deplasează la Baku pentru meciul cu Azerbajian, meci ce contează pentru grupa de calificare la Mondial. În momentul de față, Portugalia se află pe locul 2 în grupă, la egalitate de puncte cu Serbia, doar golaverajul făcând diferența între cele două.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Modesta echipa a Azerbaijan-ului este în acest moment pe ultimul loc in grupa de calificare. După 4 meciuri disputate aceștia nu au reușit să strângă decât un punct, acela din partea cu Irlanda. Azerbajian a reușit să marcheze doar de 3 ori în grupă, în înfrângerile cu Serbia și Luxemburg, ambele partide pierdute cu scorul de 2-1 și în egalul cu Irlanda, scor 1-1.

Portugalia își va dori să nu repete experința din meciul cu Irlanda de Nord, când s-au impus tocmai pe final și probabil vor forța victoria încă de la pauză pentru a nu da speranțe naționalei din Azerbajian. Noi am ales să mizăm pe variantă „Portugalia marchează peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,05 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,20 pentru biletul zilei la meciul dintre Croația și Slovenia

Croația vine după prestații defensive solide cu Rusia, scor 0-0 și Slovacia, scor 1-0. Finalista de la Campionatul Mondial din 2018 vrea să continue forma excelentă și în fața Sloveniei. Croația are nevoie mare de victorie din două motive. În primul rând, pentru a spera în continuare la calificarea directă la Campionatul Mondial din 2022, fără a mai juca baraj, aceștia trebuie să nu piardă în fața Sloveniei, iar în al doilea rând, cu o victorie diseară ar pune între ea și adversara de diseară un ecart de 6 puncte.

Slovenia a primit doar două goluri în ultimele 4 partide, fiind neînvinsă în această serie, cu victorii în fața statelor Gibraltar, scor 6-0 și Malta, scor 1-0. În meciul tur din preliminarii, Slovenia a bătut Croația cu 1-0 acasă, grație golului semnat de Lovric. Victoria Sloveniei din luna martie a semnat astfel și prima victorie a lor în fața Croației din 9 meciuri jucate până acum.

ADVERTISEMENT

Având în vedere forma celor două echipe și modul în care cele două au jucat până acum, noi am ales să mizăm pe varianta „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,20 la Get’s Bet.

Posibil câștig de peste 400 de lei cu biletul zilei la pariuri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,05 pentru varianta „Portugalia marchează peste 2,5 goluri” la partida din Portugalia și Azerbajian și o cotă de 2,66 pentru varianta „peste 2,5 goluri” la partida dintre Croația și Slovenia, care combinate ne dau o cotă totală de 4,03. Numai bună pentru un câștig de 403 lei dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: