Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 10 ianuarie 2024. Câștig de 414 lei

Biletul zilei de miercuri, 10 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 414 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Greciei și Cupa Ligii Angliei.
09.01.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 10 ianuarie 2024 Castig de 414 lei
Biletul zilei de miercuri, 10 ianuarie 2024, poate aduce un câștig de 414 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Greciei și Cupa Ligii Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire din Cupa Greciei și o alta din Cupa Ligii Angliei, în care joacă formații de mare tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,14 la NetBet și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Panathinaikos Atena – Olympiakos Pireu, din prima manșă a optimilor de finală din Cupa Greciei, care începe la ora 21:30. Este cel mai mare derby al țării, iar în joc se află orgolii uriașe.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Liverpool – Fulham, din manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, programată de la ora 22:00. Mai este un singur pas până la marea finală, iar miza este una uriașă.

Cotă de 1,84 de la Panathinaikos – Olympiakos pentru biletul zilei

Cele mai mari două echipe ale Greciei își dau întâlnire extrem de devreme în Cupă. Sorții au decis ca ele să se afle față în față încă din faza optimilor, așa că stadionul Apostolos Nikolaidis va fi un adevărat la partida din prima manșă.

ADVERTISEMENT

Panathinaikos, despre care s-a zvonit că l-ar vrea pe Olimpiu Moruțan după aducerea pe banca tehnică a lui Fatih Terim, a început anul cu două victorii pe teren propriu și a ajuns lider în campionat.

De partea cealaltă, Olympiakos a înregistrat două înfrângeri la început de 2024 și atmosfera a devenit dintr-o dată încordată pentru că echipa se află la 6 puncte de primele două clasate. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la NetBet o cotă de 1,84.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Liverpool – Fulham aduc o cotă de 2,25

Mai este un singur pas până la marea finală de pe Wembley, astfel că este de așteptat ca gazdele să încerce să dea lovitura încă de acum profitând de atmosfera fantastică de pe Anfield Road, chiar dacă va mai fi și un retur la Londra.

Deși ”cormoranii” parcă nu mai leagă jocul ca în sezoanele trecute, Jurgen Klopp a știut să imprime acea agresivitate necesară. Și asta s-a văzut imediat, pentru că Liverpool este lider în Premier League și a trecut impunător peste Arsenal în Cupa Angliei.

ADVERTISEMENT

Este clar că Fulham are a doua șansă în acest duel, dar băieții lui Marco Silva vin să joace ofensiv și să pună probleme pentru a putea spera la ultimul act. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: peste 3,5”, pentru că și cota de 2,25 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 414 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 1,84 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe” în meciul Panathinaikos Atena – Olympiakos Pireu și o cotă de 2,25 pentru ”total goluri: peste 3,5” la Liverpool – Fulham, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,14. Numai bună pentru un câștig de 414 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: