Sport

Olimpiu Moruțan, aproape de un transfer important. Un antrenor uriaș îl vrea la noua sa echipă

Olimpiu Moruțan pare că s-a acomodat la Ankaragucu, însă ar putea pleca după doar 6 luni. Un antrenor uriaș al Europei vrea să-l transfere la noua sa echipă.
02.01.2024 | 14:55
Olimpiu Morutan aproape de un transfer important Un antrenor urias il vrea la noua sa echipa
Olimpiu Moruțan pare că s-a acomodat la Ankaragucu, însă ar putea pleca după doar 6 luni. Un antrenor uriaș al Europei vrea să-l transfere la noua sa echipă. Sursă foto: Twitter Ankaragucu
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a plecat în vară de la Galatasaray și a semnat cu formația din capitala Turciei, acolo unde primește un salariu mult mai bun decât a avut în perioada cât a fost împrumutat la Pisa, așa cum a dezvăluit Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Se pregătește un transfer fantastic pentru Olimpiu Moruțan

Doar că aventura lui Olimpiu Moruțan la Ankaragucu ar putea să fie una foarte scurtă. Și asta deoarece numele său apare pe lista de transferuri a celebrului antrenor Fatih Terim, care de curând a preluat formația Panathinaikos Atena.

ADVERTISEMENT

Conform publicației turce Fanatik, șefii clubului elen i-au promis ”Împăratului” că îi fac toate poftele numai să câștige campionatul, iar acesta l-a cerut cu insistență pe internaționalul român în vârstă de 24 de ani.

”Gigantul grec urmează să bată la ușa echipei din Capitală pentru starul român de 24 de ani, în această pauză competițională”, a scris publicația turcă despre posibilul trtansfer al lui Moruțan în Grecia.

ADVERTISEMENT

Terim se luptă cu Răzvan Lucescu pentru titlu

Fatih Terim îl cunoaște foarte bine pe Olimpiu Moruțan, el fiind cel care a insistat pentru aducerea sa la Galatasaray de la FCSB în vara anului 2021, atunci când era pe banca tehnică a formației turce.

Olimpiu Moruțan a fost dorit de mai multe echipei în vara trecută, iar agentul Giovanni Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că jucătorul a ratat un transfer excelent în Portugalia, la Sporting Braga.

ADVERTISEMENT

”Braga a făcut o ofertă frumoasă de 4,5 milioane, plus 500.000 pentru împrumut și un salariu frumos pentru jucător. Galatasaray nu s-a opus, dar s-a întârziat, Braga nu mai avea timp. M-au chemat, dar Galatasaray aștepta ceva de prin Arabia, că-l vor vinde acolo cu 7, cu 10 milioane. Din cauza asta s-a întârziat și a picat”, a spus Becali.

Panathinaikos Atena a încheiat anul 2023 pe locul secund în campionatul Greciei, cu 34 de puncte acumulate în 15 etape, la un punct în urma liderului PAOK Salonic, formație pregătită de Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

În ciuda unei prime părți de campionat destul de bună, conducătorii clubului din capitala Greciei au decis să se despartă de antrenorul sârb Ivan Jovanovic și l-au adus în locul său pe Fatih Terim.

ADVERTISEMENT